Yaşar Bey,birkaç haftalık bir tatil için İzmir'den ayrılmıştım, bu arada siz karavanınızı bitirip tatile başlamışsınız. Öncelikle karavanınızı gönlünüzce tatillerde , gezilerde ve kazasız belasız günlerde kullanmanızı canı gönülden diliyorum. Yusuf kardeşimizle birliklte çektiğiniz eziyetleri bizlerle paylaştığınız kadarıyla izledik. Benim kişiseş fikrim ortaya onca uğraşının ardından oldukça güzel bir şey çıktı.Ailenizle birlikte güzel günlerde kullanın.
Hepimiz insanız;hata yapabiliriz. Yusuf ile aranızda birbirinize darılmanıza ya da bir kırgınlık yaşamanıza neden olan bir anlık birşeydir diye düşünüyorum.Konu ile ilgili birşeyler yazan tüm arkadaşların ortak yaklaşımları hep aynı;bu durumun bir an önce ortadan kaldırılması. Bu ortak fikre ben de katılıyorum, nedeni ne olursa olsun, lütfen bu soruna neden olan her ne ise, YUSUF'un kara çaydanlığında ve tabii ki odun ateşinde bir çaydanlık çay demleyin, oturup konuşun ve bir daha açılmamak üzere bu konuyu sıfırlayın.
İzmir'e,Urla'ya gelmişsin ama o tarihlerde ne yazık ki ben İzmir'de değildim. Neyse sağ ve sağlıklı olduktan sonra elbet karşılaşırız diye düşünüyor, ''Güzel İzmir'den'' selamlar sevgiler gönderiyorum.