Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 215,474

Etiketler

Ynt: Ford Ranger 4x4

bilgi için tşk ederiz çok yaktığı için tutulmuyo küçüğünden babamda var 2.500 motor obile çok yakıyor ancak çok atik yani motorun sesi çok uzaktan belli ediyo ranger geldiğini

Sağolun telefonla beni arayabilirmisiniz. Görüşürsek iyi olur.

Bu toprakları bizlere bırakanlar, Galiçyada, Yemende, Şanlı Urfada, Gaziantepte, Sakaryada, Çanakkalede haçlı bozuntularını perişan ederken AT, ATARABASI ve ÖKÜZ ARABASI kullandılar.
Evet belki AT ARABASI konforlu değil fakat ülkenin kurtuluşundaki lojistik onlarla sağlandı.
Unutmayın her şeyin en iyisi şahısların kendilerine ait olandır.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

hocam konuyla çok ilgili bir yere değinmişsiniz. hatta nolacak bu somali'nin hali ??

İlk önce ben "hoca " filan değilim, ayrıca HOCA ünvanını hak edip alnının akıyla taşıyabilenlere daima saygı duyarım.
Sizin yaptığınız karşılaştırmaya ne demeli?
Avatarınızdaki G güzel araba doğru ona sözüm yok, fakat diğer insanların araçlarını karşılaştırıyorken birazdaha dikkat edersek hiçte fena olmaz kanaatindeyim.
Not (bir zamanki ekonomik koşullarım sayesinde bugün memleketimizde satılan lüks arabaların bir çoğuna sahip oldum ve keyifle kullandım bunlarıl arasında 96 yılında 96 model ML ve başka araçlarda vardı neyapalım şimdiki araç bu, düşmez kalkmaz bir ALLAH tır.)

Aynen katılıyorum .

mstdgbkn' Alıntı:
hocam konuyla çok ilgili bir yere değinmişsiniz. hatta nolacak bu somali'nin hali ??

sayın mst dgbkn forumda uzun zamandır bir çok konuda yorumlarınız var ve dikkat çekici derecede itici küçümseyici aşağılayıcı tarz içerisindesiniz .... profilinizden gördüğüm kadarıyla foruma birşeyler paylaşmak için değil sadece eleştirmek için üye olduğunuz ortada lutfen bu tutumunuzu bir nebze olsa gözden geçirmenizi ve burdaki herkesin asıl amacının paylaşım alışverişi olduğunu hatırlamanızı rica ediyorum... ??? ??? ??? ???