<div class="bbWrapper">Merhaba arkadaşım;<br />
Uzun aramalar sonucunda 2009 senesi 02 şubat günü 2009 model Ford Ranger XLT, AT aldım, benim ldığım araç sergi aracıydı rengi siyah ve otomatik diye bayide kalmış hani bizde gümüş rengi nerdeyse resmi renk olduya bende koyu renkli bir araba arıyordum ve 30.000 TL ye aldım.<br />
Bu arabalar Mazda'yla aynı banttan çıkıyor tıpkı Fiat, Pejo, Citroen'lerin bazı modelleri gibi.Yakıt olarak hemen hepsi aynıdır bütün mesele pedala basan bilekte biter.<br />
Tutulup tutulmamasının sebebi, biz aksesuara meraklı milletiz (modifiye hariç) o nedenle ülkemizde Ford'un pek fazla aksesuaru yok bunun yanında kulaktan duyma bilgilerde bizleri yönlendirir.<br />
Hani bir dönem Otosan Ford Thanus üretiyordu, çok mükemmel, müthiş konforlu arabalardı ne dediler "bu arabalar iyi olsa taksiciler kullanırdı" taksici tabi kullanmaz Şahin daha uzuz, bizde bunlar baz alınır.<br />
Arkadaşım eğer temiz bir Ranger bulduysan korkma servise gidip kontrol ettirip al, derlerki "arka koltuğu dar" inan hiçbirinin arka koltuğu daha geniş değil.Arkadaki ağırlık olayı dert etmeyin siz istemedikçe sorun çıkarmaz.<br />
Ben aracımı sattım hemde çok iyi bir fiyata sattım, alın bakın kendinizi nasıl güvende hissedeceksiniz.Benmi şimdi aracım yok ne alırsam alayım yanına kesinlikle birtane Ranger alacağım.<br />
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.</div>