Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü
anıl-bulut' Alıntı:
sn binali genç bey sizin kullandığınız profil resmindeki araç nissan pathfinder 3.3 v6 mıdır bu araç ile subaru arasında gitgeller arasında kalmıştım bu araç hakkında bilgi verebilirmisiniz
Resimdeki araç 4runner 3.0cc vze motor sr5,aracımı sattım üzülerek bende değil,şu an vx80 düşünüyorum
landcruiser araştırmadayım henüz.
pathfinder toyata gibi sağlam araçlardır,japonların arasında tercihim toyotadır,bu bir sevgi işidir
toyotalar kendileri ispatlamış araçlardır,abd ülkelerinde bile satış rekorları kıran araçlardır,abd dünya otomativ sektöründe bana göre tatışmasız lider konumundalar,yaptıkları araçlar belli,toyota burda kendisine yer bulmuş durumda,runnerler abd kanada üretimi olan araçlar halen devam etmekedir,ve kitlesi çok büyükdür,bu sınıfta toyota bir adım öndedir diğer markalara nazaran tabii.
sizin konumuz tercihinize kalmış subaru mu nissan mı,öncelikle arazi derseniz pathfinder 3,3 derim
yok derseniz günlük asfalt olacaksa subaru derim, ikisi arasında ciddi bir gider durumu söz konusu,
3,3 ciddi bir yakıt ve ötv si var,tabii yaşına göre subaru derseniz 1999-2006 arası turbosuz olanları tercih edin,
maddi durumuz uygun sorun olmaz dersiniz nissan pathfinder 3.3 tercih edin,kullanımı keyifli araçlardır
sizin durumunuza zevkine kalmışdir gerisi,saygılar