KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bence vitaralarda muhabbet edecek kadar sorun olmuyor, problem orada))))) Biraz bozmaya çalışın orayı burayı konu olur))))) Akü bitti ne yapayım falan yazın hareket olur ahahahahahahaha))))
Ya tamam orası öyle maşşallahı var taş gibi araba ama bende de var bi bedevilik olmadık yerde olmadık işler açıyo bi dünya konu açtım vitara ile ilgili tık yok 50 kişi okuyor 1 cevap gelmiyo benim sorularda mı bi sorun var acaba
Ya tamam orası öyle maşşallahı var taş gibi araba ama bende de var bi bedevilik olmadık yerde olmadık işler açıyo bi dünya konu açtım vitara ile ilgili tık yok 50 kişi okuyor 1 cevap gelmiyo benim sorularda mı bi sorun var acaba
Burak abi bide gel diyosun land al sorunlarda boğul git üstüne basalım çiğneyelim çamura gömüp gömdüğümüz bataklığı kurutalım üstüne Toki'yi çağırıp site yapalım diyosun resmen )))
Bende 1.9 grand vitara var. Her ne kadar arazide zorlamamış olsamda şimdilik bir şikayetim yok. Bu yaz Kafkas dağlarında epey test etme imkanım olacak. Bir sıkıntı çıkarmayacağını umuyorum...
Eski bir Suzukici olarak ;D 10. Suzukimden sonra binmediğim modeli kalmadığını fark edip, Ssangyong'a geçiş yaptım
Sorunuz varsa hatırladığım kadarı ile yardımcı olurum.
Değerli yorumlarınız ve yardım teklifleriniz için çok teşekkürler... Ben Vitara ailesinde daha yeniyim. Tecrübelerimi buraya yazacağıma emin olabilirsiniz...
Burak abi o video ne öyle ya resmen belden aşağı çalıştın ayıptır ) bu arada 3 tane olsada beni landcıların arasında sıkışmış hissinden kurtardığınız için teşekkür ederim birde en son yolda kalma olayının maliyeti 400 lira oldu hızımı alamadım dedim ne var ne yok değiştir bak et gün sonu 400 lira oldu 850 lira ama arabada değişmeyen bi tek triger kaldı onuda 3-5 güne değiştiricem maksat kafam rahat olsun
Bu Arada arabada değişenler klima kayışı vantilatör kayışı debriyaj seti denriyaj teli buji takımı buji kabloları klima gazı basıldı Volan keçeleri şanzıman yağı