KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eski bir Suzukici olarak ;D 10. Suzukimden sonra binmediğim modeli kalmadığını fark edip, Ssangyong'a geçiş yaptım
Sorunuz varsa hatırladığım kadarı ile yardımcı olurum.
Hocam seni görmek ayrı sevindirdi baya bi yazını okudum fakat ben girdiğimden beri hiç görünmedin resmen 118 den arayacaktın ) bide neden ssangyong ???
Ay sonunda iki yılı dolacak bendeki tek kapı 2007 model g.vitaranın. 30.000 bakımını geçen yıl mayısta yaptırmışım başkaca servisle görüşmem olmadı. Yılı doldu ancak onbin km. nin dolmasına daha çok var, genede gelmem lazımmı diye aradım servisi. Hem de yerlerindelermi onu yoklarım dedim. Yetkili, abi istersen bir çay içmeye gel dedi...
Bakımlı ise suzuki yakıt gideri dışında masrafınız olmuyor.
Valla hocam buna yaptığım bakımı kendime yapmadım ben bakıp görücez ne oluyo ne olmuyor ama masrafdan kacamayacağımız kesin neticede arazide illaki çıkartırız bi sıkıntı
Eski bir Suzukici olarak ;D 10. Suzukimden sonra binmediğim modeli kalmadığını fark edip, Ssangyong'a geçiş yaptım
Sorunuz varsa hatırladığım kadarı ile yardımcı olurum.
Hocam seni görmek ayrı sevindirdi baya bi yazını okudum fakat ben girdiğimden beri hiç görünmedin resmen 118 den arayacaktın ) bide neden ssangyong ???
Estağfirulah Ümit bey, yardıcı olabilirsem sevinirim. Zaten forumun amacı da bu.
Daha önceki yazdıklarımı da okuduysanız, Suzuki'nin hangi modelini alırsam alayım, tekrara düşüş olacaktı.
Neden Ssangyong sorusuna gelince fiyat/performans olarak baktığımda Suzuki'den sonra en uygunu O geldi.
2.0 motor, 6 ileri otomatik, arka taraf makaslı deği yaylı, Mercedes motor, şanzuman vs. vs.
Abdullah bey sağolasın. Geçen seni aradığımda almış, haber vermek istemiştim