Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zorbozan37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,866
Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

camouflage' Alıntı:
Eski bir Suzukici olarak ;D 10. Suzukimden sonra binmediğim modeli kalmadığını fark edip, Ssangyong'a geçiş yaptım :smiley:
Sorunuz varsa hatırladığım kadarı ile yardımcı olurum.
Hocam seni görmek ayrı sevindirdi baya bi yazını okudum fakat ben girdiğimden beri hiç görünmedin resmen 118 den arayacaktın :smiley:) bide neden ssangyong ???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
Ynt: Formda Vitaracı Mı Kalmadı Ki ?

Ay sonunda iki yılı dolacak bendeki tek kapı 2007 model g.vitaranın. 30.000 bakımını geçen yıl mayısta yaptırmışım başkaca servisle görüşmem olmadı. Yılı doldu ancak onbin km. nin dolmasına daha çok var, genede gelmem lazımmı diye aradım servisi. Hem de yerlerindelermi onu yoklarım dedim. Yetkili, abi istersen bir çay içmeye gel dedi...

Bakımlı ise suzuki yakıt gideri dışında masrafınız olmuyor.

Ynt: Formda vitaracı mı kalmadı ki ?

Valla hocam buna yaptığım bakımı kendime yapmadım ben :smiley: bakıp görücez ne oluyo ne olmuyor ama masrafdan kacamayacağımız kesin neticede arazide illaki çıkartırız bi sıkıntı :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

camouflage' Alıntı:
Eski bir Suzukici olarak ;D 10. Suzukimden sonra binmediğim modeli kalmadığını fark edip, Ssangyong'a geçiş yaptım :smiley:
Sorunuz varsa hatırladığım kadarı ile yardımcı olurum.
İlhami Hocam Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmeniz temennisiyle....

zorbozan37' Alıntı:
Hocam seni görmek ayrı sevindirdi baya bi yazını okudum fakat ben girdiğimden beri hiç görünmedin resmen 118 den arayacaktın :smiley:) bide neden ssangyong ???
Estağfirulah Ümit bey, yardıcı olabilirsem sevinirim. Zaten forumun amacı da bu.
Daha önceki yazdıklarımı da okuduysanız, Suzuki'nin hangi modelini alırsam alayım, tekrara düşüş olacaktı.
Neden Ssangyong sorusuna gelince fiyat/performans olarak baktığımda Suzuki'den sonra en uygunu O geldi.
2.0 motor, 6 ileri otomatik, arka taraf makaslı deği yaylı, Mercedes motor, şanzuman vs. vs.

Abdullah bey sağolasın. Geçen seni aradığımda almış, haber vermek istemiştim :smiley:

Ssangyong konusunda genelde olumlu fikirler duydum ama kullanmayı bir tarafa bırakalım, binmek bile nasip olmadı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR