İhsan bey,uzun zamandır bu forumun takipçisi,ve katılımcısıyım,yüzyüze en ufak mimiğimizi katarak söylediğimiz sert sayılabilecek sözlerimizi, yumuşak hissetirme olanağını maalesef sanal ortamın soğuk satırlarında yakalamak zor ,en azından Bir Yılmaz Özdil olmadığımızdan (kendi adıma) Bu yüzden çoğuyla forumda olduğu kadar birebir tanışma imkanını yakaladığımız forum arkadaşlarımız hakkında daha dikkatli yazmaya çalışıyorum doğrularım saklı kalmak şartıyla,Şimdi Atilla bey çıkıp ben bu kadar karavan yaptım,ama hala içime sinen bir tane olmadı,mükemmelini yapana kadar deneyeceğim derse nasıl yanıtlarız? Kaldıki her yeni karavanında üzerine bir şeyler katarak yaptığı ortada. Sizde karavan yapıyorsunuz,edindiğiniz tecrübe ile bir daha yapsam şöyle yaparım dediğiniz olmadımı kendi kendinize,olmuştur ,doğaldırda ne yapacağız o zaman elimizdeki karavanı satıp yenisini yapacağız haliyle,bu aynı şeymi diye soru işareti oluşabilir,Ancak bana karavan yaparmısınız Atilla bey diye gittiğinizde hayır yanıtını alacağınızdan eminim(Şahsınıza değil genelde,önceki bir görüşmemize istinaden söylüyorum,görüşü bu yönde idi)İşin özü karavan camiasını karavan edinme ve özendirme açısından olumlu tetikleyen bu arkadaşımız üzerine düşeni alacaktır eleştirilerden diyerek noktalamak istiyorum.Bu platformda değil demekteki amacım foruma bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada siyaset bulaştırmama gayreti .Tekrar kolay gelsin ....Allah sağlıklı ömür verirse karavanınızla bir yerlerde buluşup kahve içme ihtimalimiz yüksek....Önemli not: bahsetiğiniz isim ve müritleri hakkında,başka bir sanal ortamda yazdıklarımız yüzünden ifadeye çağrılanlar örneği var ..aman dikkat.