TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 6 Ocak 2013 #17 Ynt: Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek Vural bey selam, İlanınızın bulunduğu sayfada YANITLA butonuna basar mısınız lütfen. Ekrana gelecek pencerede GÖZAT Düğmesi olması gerekiyor. Ben moderatör olarak görüyorum acaba siz mi göremiyorsunuz.?
Ynt: Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek Vural bey selam, İlanınızın bulunduğu sayfada YANITLA butonuna basar mısınız lütfen. Ekrana gelecek pencerede GÖZAT Düğmesi olması gerekiyor. Ben moderatör olarak görüyorum acaba siz mi göremiyorsunuz.?
omete Ana Kamp Mesajlar 31 Tepkime Puanı 5 27 Tem 2015 #18 Ynt: Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek
Melihekinci Live, Travel, Adventure, Bless. And don't be sorry Mesajlar 34 Tepkime Puanı 13 Web www.melihekinci.com 3 Eyl 2016 #19 Merhaba, Yeni bir konu açarak fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum. Fotoğraf yüklemek için GEZENBİLİR adresine gitmeye çalışıyorum ancak ana sayfaya gidiyor. Hata mı yapıyorum?
Merhaba, Yeni bir konu açarak fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum. Fotoğraf yüklemek için GEZENBİLİR adresine gitmeye çalışıyorum ancak ana sayfaya gidiyor. Hata mı yapıyorum?