yaşar sudar
Ana Kamp
Eğer fotoğrafçılığa yeni başladıysanız, bol bol fotoğraf çekmek her açıdan oldukça zevklidir,
ama bir süre sonra sadece fotoğraf çekmek değil, fotoğraftaki eksiklikleri görüp düzenleme
programlarıyla üzerinde işlem uygulama ihtiyacı hissediyoruz.
Peki bilgisayarlarımızda hangi yardımcı program kullanıyoruz,olmasını istediğiniz?
program olsa daha güzel çalışmalar çıkarabilirim dediğiniz oldu’mu .
Size artısı yada eksisi ne olabilir bu programların,deneyip beğendiğiniz !!
programlar hakkında görüşlerinizi paylaşmak isterseniz buyurun.
CorelDRAW® Graphics Suite X5
CorelDRAW® Graphics Suite X5 video
Adobe Photoshop Lightroom 3
Adobe® Photoshop® CS5 Extended yazılımı;
HDR fotoğrafın ne olduğu.
Her ne kadar yasal olmasa’da belki birileri bu ve benzer programlar konusunda yardım edip teminde edebilir.
Bellimi olur ,çünkü bazı arkadaşların fotolarında dikkatimi çekti, exif bilgilerinde özellikle eski versiyonları kullanılmakta,
bu yüzden bu konuyu açma gereğini hissettim.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Ben hepsini denedim kurdum çalıştırdım hepsinin’de birbirine benzeyen tarafları var ,
fakat birinde olmayan diğerinde yok gibi, ufak tefek detaylar var bunlar kullandıkça anlaşılıp ortaya çıkmaktalar .
Bunların en basiti ‘’noise hdr flas gif’ uygulamaları gibi detaylar.Tavsiyem mutlaka iyi inceleyip doğru kararı vermek,
aslında hepsinin ‘de bulunmasında bir sakınca yok tabii.
Benim favorim , artısı var eksiği yok. Adobe Photoshop Lightroom 3
ama bir süre sonra sadece fotoğraf çekmek değil, fotoğraftaki eksiklikleri görüp düzenleme
programlarıyla üzerinde işlem uygulama ihtiyacı hissediyoruz.
Peki bilgisayarlarımızda hangi yardımcı program kullanıyoruz,olmasını istediğiniz?
program olsa daha güzel çalışmalar çıkarabilirim dediğiniz oldu’mu .
Size artısı yada eksisi ne olabilir bu programların,deneyip beğendiğiniz !!
programlar hakkında görüşlerinizi paylaşmak isterseniz buyurun.
CorelDRAW® Graphics Suite X5
CorelDRAW® Graphics Suite X5 video
Adobe Photoshop Lightroom 3
Adobe® Photoshop® CS5 Extended yazılımı;
HDR fotoğrafın ne olduğu.
Her ne kadar yasal olmasa’da belki birileri bu ve benzer programlar konusunda yardım edip teminde edebilir.
Bellimi olur ,çünkü bazı arkadaşların fotolarında dikkatimi çekti, exif bilgilerinde özellikle eski versiyonları kullanılmakta,
bu yüzden bu konuyu açma gereğini hissettim.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
Ben hepsini denedim kurdum çalıştırdım hepsinin’de birbirine benzeyen tarafları var ,
fakat birinde olmayan diğerinde yok gibi, ufak tefek detaylar var bunlar kullandıkça anlaşılıp ortaya çıkmaktalar .
Bunların en basiti ‘’noise hdr flas gif’ uygulamaları gibi detaylar.Tavsiyem mutlaka iyi inceleyip doğru kararı vermek,
aslında hepsinin ‘de bulunmasında bir sakınca yok tabii.
Benim favorim , artısı var eksiği yok. Adobe Photoshop Lightroom 3