Degerli arkadaslar,
Simdi bu guzel sari defenderim basligi altinda konuyu cok cesitlendirip degistirirsek kesin gibi sevgili moderator arkadaslarimiz bu sevimli basligi hemen kilitleyip tasiyabilirler .. mesela simdi ben Turker arkadasimiza ; Yamac Parasutculugunuzu biliyorum ama avatarinizdaki resimdeki kartallar gercekmi yoksa sonra fotografta eklememi diye rahatca soramiyorum... ( bu arada bunuda elestirmis oluym bari ... cunku gercekten kendiminde inandigi gibi gerekli olan belli bir disiplini saglamak.icin .. ayrica bu kurallarin,uyelerin siteden daha kolay ve verimli bir sekilde faydalanmasi icin konuldugunu biliyorum .. hepimizin bildigi yararli kurallar ama bence yinede biraz daha esnek ve sabirli olmalarini diliyorum tabiiki .. ) bu hassasiyete ragmen arkadaslara bir iki konuda yanit vermeyi istiyorum
Benim Defender asagida bahsettigim gibi ilk aldigimda baslangic icin yeterli olabilecek bazi modifikasyonlara zaten sahipti,
ben,su ana kadar birakin ilave modifikasyonlar yapmayi ... 2 ayi gecti ..biraz ruhsat islemlerinin uzamasi .. birazda zamansizlik nedeniyle .. daha ilk bakim ve servisine bile goturemedim ne yazikki .. yinede klasik servis haricinde dusundugum,istedigim ve arastirmak istedigim bircok sey var tabiiki ... bunlari yeni acacagim bir baslikta belirtip, ozelliklede Defender konusunda bu sitedeki benden cok deneyimli uye arkadaslarin sadece benim aracim ve benim sorularim icin degil tum Defender sevdalilarinin soru & deneyim ve bilgilerini paylastigi ( kesfedilmisi yeniden kesfetmeye gerek birakmadan ) genel bir baslik acip orda konusmaya devam etmek istiyorum.. ( ..ki ben Defender almak istedigimde <engin daghan,umut celikel.. kesin uzman olduguna inandigim sevgili Reha bey ve daha ismini su an sayamadagim bircok dost .. > onlar sayesinde aracimi sectim ... "buyuk okyanus"a oldugu gibi banada herkes cok yardimci ve paylasimci oldular sagolsunlar.. )
boyle nice guzel paylasimlara / Ertugrul
selamlar arkadaslar konunun dagildigini dusunmuyorum kendi adima,
ben aslinda bisey sormak istiyorum ama birazda mantiksiz komik geldigi icin sormakta tereddut ettim
sorum su: ben defenderimle camurlu yolda giderken aracin sol tarafi tamamen camur olurken sag tarafinda nerdeyse pek bisey yok yani anlamadigim neden en ufak bir camurdan gecsem iki tekerinde degdigi tabi sol taraf camur olurken sag tarafa bulasmiyor
tekerleklerden sorun olurmu hani ic-DIS vb.
yada sase sinde sorun olmus olabilrmi?
yani bilmiyorum belkide normal sadece bir soru idi komik ama degilmi?
Dingil gergi kollarını bi kontrol edin yanliş takılmış olabilir yani 2 tarafta ayni şekilde takıldıgını kontrol edin yada yamuk olabilir o yüzden araç yan gidebilir en iyisi asfattta giderken aynalardan da anlaşılabilir yada arkadan gelen biride anlayabilir....
selamlar arkadaslar defender 110 aracima bu vinci satin aldim sizce uygunmu ve bu vinc hakkinda görüslerinizi bildirebilirmisiniz???
cok tesekkur ederim winc
43 kg airliginda
5440 kg 12000 Ibs
prime tech 12000 lb
6,6 hp motor gücü
12 v ile 2.3
24 v ile 2,7 m cekme hizi
CE setifikali isvicre yapimi[attachment=1]
Vinç hakkında bilgim yok ama takarken aracın gerçek boyutundan 8 cm den fazla uzatmamaya dikkat et yoksa muayenede sorun yaşayabilirsin
Birde fiyatını merak ettim paylaşırsan sevinirim..
selamlar,
Tesekkurler gökhan bey ama sanirim benim modifikasyon isleri daha bir yil daha surecek cünkü ciktikca cikiyor hadi bakalim bu resimlerdekilerde harika gelde yapma bazi sekillerini .Cok tesekkur ediyorum saolun ama bu araclar tam yapilmis bunlara biraz benzetebilsem benden özgür benden SINIR tanimayan kimse olmaz kansindayim.
Hergün takip ediyorum ve her eklenti de o heyecanı yaşayıp sizin kadar mutlu oluyorum inanın. Farklı bir hissiyat bu, yaşama aynı pencerelerden bakmakla ilgili sanırım. Kolay gelsin
Okyanus, vinc hayirli olsun .. gorunusune ve fiyatina bakilinca ucuzmus gibi geldi bana ..o resimdeki uzaktan kumanda midir .. ?
Sailor un fotograflarindaki duzeneklerde guzel ... bence boyle yeni oneriler sunan arkadaslar eger biliyorlarsa .. sistemin ( takimin , arac & gerecin vs ) fiyatini , kendi tecrubesi veya izlenimlerini ve nerden temin edilebileceginide yazarsa ... extra sorulari azaltarak daha faydali olabilirler diye dusunuyorum ...
Okyanus, vinc hayirli olsun .. gorunusune ve fiyatina bakilinca ucuzmus gibi geldi bana ..o resimdeki uzaktan kumanda midir .. ?
Sailor un fotograflarindaki duzeneklerde guzel ... bence boyle yeni oneriler sunan arkadaslar eger biliyorlarsa .. sistemin ( takimin , arac & gerecin vs ) fiyatini , kendi tecrubesi veya izlenimlerini ve nerden temin edilebileceginide yazarsa ... extra sorulari azaltarak daha faydali olabilirler diye dusunuyorum ...
Sevgili offroad maliyete dair bir bilgim yok ama aşağıdaki linkde garajda bir defender sevdalısının çalışması adım adım görüntülenmiş, belki yararı olur. "Rear cargo drawer" adı altında yurtdışında satılıyor, linkine ulaşabilirsem iletirim
Gokhan,
Verdigin linkteki fotograf ve bilgiler zaten cok detayli ... eminim ordan maliyetde yaklasik tahmin edilebilir .. tesekkurler ..
bu arada sizin avatardaki cadir ilgimi cekti ... roof Top a benzemiyor ... yerden tavana kadar da cikiyor gibi .. bu konudada bizi aydinlatirsan sevinirim ..
slm / Ertugrul
Bu arada Turker arkadasimiza bu yeni ve cok guzel Kartal la bulustugu fotografi ekledigi icin tesekkur etmeyi unuttum ...ozur..
Avatardaki ve benzer diger fotograflarini daha yuksek cozunurluklu olarak burada paylasamiyorsa bile bana maillerse cok sevinirim ...
Slm / Ertugrul