Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan büyük_okyanus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,133
Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

,

defff2.jpg

Etiketler

defenderimi aldiktan sonra motor bakimini ve yuruyen bakimini yaptirdim. arkasindan kaporta , boya , elektrik ve döseme isini yaptirdim.aracinizin durumuna göre fiyatlarida elbette degisik bir durum bu ama sabretmek gerektigini bir kere daha ögrendim.
kaportada 5 kapi saci yenilendi ic kisimlari yenilendi tavan tamamen yeni modellere gore yapildi ki naksi usta defenderi yoktan var eder emin olun.
boyaci kesinlikle harika daha öncede dedigim gibi mustafa beyin arabasini yapan boyaci dediler tereddutsuz verdik mustafa bey kimdir bilmiyorum ama mükemmel bir defenderi oldugu kesin sanayide efsane gibi anlatiliyor kiskandim yaw.
boya tamamen yapildi ic- dis jantlar vs. kesinlikle parasini cok fazlasi ile hakettiklerini dusunuyorum
döseme isi tam anlamiyla bitmedi en azindan koltuklari degistirecem ileride ve ön kisma izolasyon devam edecem döcemecim tavani direkleri ön alt kisima dösemesini yapti
ic kisimin altina aluminyum sac sacin altina ise izolasyin malzemesi kullanildi 1cm lik su ve isi yalitimi icin
tavanlara kapi iclerine direklara bir tarafi yapiskan 1cm lik kaucuk turu bir malzeme konuldu ses ve isi yalitimi ozelligi varmis.
elektrik olayi siradan bir olay bi extrasi yok .toplamda 10 adet sis lambasi takildi, farlar, sinyaller, sisler vs
tekerlekler yeni aldim 5 adet 235-85-16 bf goodrich all terrain

benim aracimin yaklasik bu sekildeki maliyeti aracimin kendi fiyatindan sonra 12.000 lira civarinda oldu ( lastilkler dahil komple yaptigim masraf bu sekilde ama yapilacak islerim var daha)

defenderimin yapiminda emegi gecen butun ustalarima tesekkur ediyorum biriki hosnutsuzluk disinda cok olumsuzluk ile karsilasmadim
mekanik motor konusunsa sasmazda cafer ustam, kaporta konusunda nak$i ustam, boyacim nak$inin hemen yanindaki boyaci idi adini simdi hatirlayamadim kusuruma bakmasin genelde nak$i ugrasti benim icin sagolsun butun arkadaslara ve özellikle siz gezenbilirin degerli üyeleri bilgi birikimleriniz dogrultusunda bana yol gösterici oldunuz en buyuk destegi ve bilgiyi buradan edindim her konuda herkesin bildigince cevap vermesi ve özellikle seviyeli olusu beni son derece menmun etti.
ileriki konularda ve defenderime yaptigim yeniliklerdede siznle resimli sekilde paylasmayi umut ediyorum.
Not: defenderi sasmaz sanayi sitesinde yaptirabilirsiniz orada bu isin ustalari var. baska yerlerde deneme yanilma yolu ile is yapmayin tabi bildiginiz biri varsa ona bisey diyemem ben kimseyi tanimayanlar icin öneriyorum.

verdiğiniz bilgiler bizim için çok değerli teşekkür ederim. Aracınızı kazasız belasız ve bol çamurlu kullanmanız dileğiyle.
selamlar.

iste benim vazgecilmez 3 hobim den ikisi at ve defender inanin ikiside olmali ikiside insana huzur veriyor

def ve AT olmazsa olmazlarim.jpg

Güle güle kulanmak nasıp olur işanlah defender verilen emegin karşılıgını vermeye başlamış bile :smiley: çok güzel...

güle güle kullanın.
ciddi emek ve para harcamışsınız.

hastayım LR lara

iki oda bi salon süper ya:smiley:

tesekkurler arkadaslar arazi performansi bana tatmin edici geldi defender baska bir olay

Keyifli bir araç olmuş, bundan sonra size düşen, tüm o stresli ve bir o kadar da masraflı zamanı, araziye çıkarak unutmak olmalı. Kolay gelsin ne diyim, darısı bizim başımıza :smiley:

hayırlı olsun gittikce güzellesiyo defender'in ,4 ilavesi yaparsan cok süper olur düsüncesindeyim arabanın havası degişiyo derim http://www.sahibinden.com/land_rover_boost_jant_rrc503400mnh-02WQQaXQQ10418748WQQpXQQdisplayitem

big_10721680_1077_b6fh293.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri