Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan büyük_okyanus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,821

Etiketler
Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

selamlar özkan bey yeni konu acarak paylasabilirsiniz daha iyi anlatacak arkadaslar olacaktir size

özkan musal' Alıntı:
arkadaşım bende aracımı ve revizyon safhasını stede nasıl paylaşabilirim?nerden girilip pc den atacam

Özkan arkadaşım merhaba,
Aşağıda linkini verdiğim "OFF-ROAD - ARAÇLAR" bölümündeki ilgili araç konusu içinde yeni başlık açarak anlatabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=69.0

Teknik ve fotoğraf yükleme bilgileri için aşağıda linkini verdiğim "TEKNİK YARDIM - FORUMDA KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLAR" bölümünü inceleyebilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

emeginize saglık aracınız ilk resimlerde dışı düzgünce ama içi berbat ötesi
yenilenmiş hali ile güle güle kullanın

selamlar
yürüyeninde herhani bir degisiklik yapmadim normal satandart defender 110 donanimina sahip ben off road dan daha ziyade dag yollari cok olan köy arazisinde cok kullanacam bir nevi hem yol hem hafif off road denebilir

ic dösemelerinden tavan ve yanlar kumastan kaplama yapildi []

DSC08805.jpg

koltuklari ileriki zamanlarda degistirmeyi düsündügüm icin simdilik herhangi bir islem yapmadim ojinal halleri ile kaldi

DSC08807.jpg

resimler çok güzeldi, teşekkürler. Çok zevkli bir uğraşı gibi görünüyor, tabi ki bir de size sormak lazım. Bende sık sorulan bir sorunun cevabını merak ediyorum. Maliyet? onuda adım adım verebilirseniz, bize yol gösterici olur.
kolay gelsin!

selamlar, güzel olacagi kanisindayim birkac gun daha isimiz var
ugras konusuna gelince evet zevkli ve birazda stresli bir is. Sanayide bu araclari zevk hobi arabasi imajindan kurtulmasi gerekli yani hobi yada zevk artik adini ne koyarsaniz koyun bunun maliyeti cok ollacak diye bir kaide olmamali ve zaman bu nasilsa zevk isi diye cok salliyorlar basinda durmak lazim arasira yani bu isi yapmak icin vaktinizin olmasi gerekli.
Maliyet konusunu aslinda resimlerle birlikte vermeyi dusundum ama isi yapanlar acisindan bir sorun olurmu diye karar veremedim yani fiyat pazarlik olayi biliyorsunuz ve ben cok fazla pazarlik ve arastirma yaptigimi soyleyemem ama yinede paylasayim elbette

son hallerine devam ediyorum ve simdilik buraya kadar bir kac ay sonra devam ederim defenderimin yapimina biliyorsunuz defendere hizmette SINIR yok

def yeni 0.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.