KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gokhan,
Verdigin linkteki fotograf ve bilgiler zaten cok detayli ... eminim ordan maliyetde yaklasik tahmin edilebilir .. tesekkurler ..
bu arada sizin avatardaki cadir ilgimi cekti ... roof Top a benzemiyor ... yerden tavana kadar da cikiyor gibi .. bu konudada bizi aydinlatirsan sevinirim ..
slm / Ertugrul
Defenderın en güzel ve de aynı zamanda en kötü özelliği bu işte ;D Devamlı insan birşeyler eklemek istiyor, hatta hastalık şeklinde kendini durduramıyor...Gerçi bu eklentilerin bir kısmı arabayı binilebilir kılmak için yapılan eklentiler (kalorifer, izolasyon, koltuklar, koltuk yüksekliği vs vs vs) ama yine de insana zevk veriyor...Kurtulmak için bundan da irade gerekiyor ;D
Defenderın en güzel ve de aynı zamanda en kötü özelliği bu işte ;D Devamlı insan birşeyler eklemek istiyor, hatta hastalık şeklinde kendini durduramıyor...Gerçi bu eklentilerin bir kısmı arabayı binilebilir kılmak için yapılan eklentiler (kalorifer, izolasyon, koltuklar, koltuk yüksekliği vs vs vs) ama yine de insana zevk veriyor...Kurtulmak için bundan da irade gerekiyor ;D
))))))))))))
Hakikaten doğru ama, Hilux'a telsiz bile takmak için yer icat etmen gerekiyor. Offroad için gerekli olanları takınca başka birşey takmak veya yapmak için düşünmüyor insan...Ama Def öyle değil, balkondan bakıp bakıp internetten görüp görüp şunu takayım bunu takayım diyorsun ;D ;D Başıma geldiğinden biliyorum
yurt dışında a bar tampon 5 kapılılara pek takılmıyor bizde niye a bar kanuni engeller mi var.
vinç çalışması yaparken tamponuda değiştirseydiiz keşke.
büyükokyonus kapılar nasıl bir kapı saç mı yoksa orjinalmı yaptırdınız.
selamlar arkadaslar, winci zürih ten aldim sanirim tr ye nakliye sorunu olur ben kendi aracimla yada bizim nakliyecilerle tr ye aktaracam su anda buradayim deneyen ler menmun dediler ama nedir bilmiyorum hatta t-max tan cok begenenler var ama begenmek te göreceli bir kavram elbette.
defenderimin kapi saclarina gelince tamamen orjinaline sadik kalinarak yeni yapildi aluminyumdan Ankara da Nak$i usta kendisi dükkaninda yapioyor bunlari
selamlar tek kapinin fiyati olarak degil ben toplam kaporta isini komple pazarlik ettim ama telefon acip kendisi ile irtibata gecebilir fiyat alabilirsiniz
kapilari aluminyum orjinaline sadik kalarak sasmaz sanayi sitesinde nak$i usta tel: 0533 238 30 33 kesinlikle tavsiye ederim yeniden defenderi yaratacak bir ustadir.
"Yeni kapılar biraz pahalı olur tahminen 750tl tanesi ama birde kaportacıya yaptırmayı dene "
yunus cok pahali ozaman bu kapilar bu fiyata defenderi kaporta boya yeniden yapar ustalar bence arastirip cevrede iyi bir defender ci varsa ustaya yaptirmak
"Yeni kapılar biraz pahalı olur tahminen 750tl tanesi ama birde kaportacıya yaptırmayı dene "
yunus cok pahali ozaman bu kapilar bu fiyata defenderi kaporta boya yeniden yapar ustalar bence arastirip cevrede iyi bir defender ci varsa ustaya yaptirmak