gelsin bakalım kırmızı yapraklar, bu kadar değil ona göre... dahası da gelecek... bütün hafta sonumu bu işe adayacağım ben
şimdilik bu kadar, şimdilik....
bunlar bizim bahçeden görüntüler, hani şu üzerinde off-road yapmayı planladığınız bahçemden daha park var, yarın yürüyüşe gideceğim belgrad'a onlar var... var işte... ne bulursam cekcem işte... ;D
Istanbulda ki arkadaşlara sonbaharın en güzel renklerini görmeleri ve resim çekmeleri için Bahçeköy Atatürk Arboratumu'nu şiddetle tavsiye ederim.Bugünden itibaren önümüzdeki 1 ayı kaçırmayın derim.İçeride piknik ve ateş yakmak yasak.Ancak termosta içecek ve soğuk yiyecekler götürebilirsiniz.Eğer gerekirse şef Selma Şengönül'e selamlarımı iletebilirsiniz.
Bu hafta sonu Ömerli / Kılıçlı'da ki offroad gezisinde olduğum için, fazla kırmızı yaprak bulamadım. Sizlerin fotoğraflarını merakla bekliyorum valla..
Bu arada Nadir abinin bahsettigi arboretumu biraz inceledim netten,gerçekten gezilmesi gereken bir yermiş..Hemde bana yakın..Mecidiyeköyden 12 km...Yagmur dinince ilk fırsatta gidecegim..