Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,939
hayyırr yaa.. yapraklar fiyong makarna gibi çııkmışş.. haksızmıyım Birden abi ? Birden abi.. abi nerdesin.. yalnız bırakma beni yaw..

Etiketler

Sizi takip edecem derken 2 kere yollamışım...Hakan sen kaşındın şimdi benden medet umma.

bu sondaki güneşli resim güzelmişşş... amaaa var yaaa valla çekmiycem resim falan heeee... offf yaaaaaaa.... ama yok yok ben karar verdim bu fotoğraf işini halletcem... kursa da başlayamadık ki bir türlü, offff offfff... alla allaaa yaaaaa

Hafta mııı ? abi aylık çalışmalar olmayacakmıydı yaw.. Ben sizin hızınıza nasıl yetişirim ki.. Biliyorsun, her hafta sonu offroad var..

birden,

biz hakanla yaptığımız görüşmeler sonucunda, senin sarı renkli yaprak resimlerinin, renkleri sarı oldugundan dolayı resim konumuzun formatına uymadığından yarışma dışı kalması gerektiğine karar verdik

ha bir de bize gore kırmızı renkli yaprakları da sen boymamışsın, gerçek degil yani onlar.... kusura bakma... haftanın birincisi benim e senin resimlerin iptal olduğuna göre, hakanın resimleri zaten kötü, onları hiç saymadıgımıza göre, bu durumda haftanın ikincisi ve üçüncüsü de benim

ama yine de kıyamam o kadar emek vermişsin, sana da mansiyon ödülü veriyorum, tebrikler

ne kar manzarası yaaaa, ben nerde bulcam karıııı

ayy çekemiyolar bunlar beni yaaaaa

ya cidden geçen hafta ben belirledim ayıp oluyo dimi. sıra sizde siz karar verin ben ne derseniz yaparım... azcık hanım hanımcık olim.. hep cadılık olmaz

Oooo Kul istemiş bir göz,Allah vermiş iki göz...Çamura bogar bizi be Hakan..Başka konu olsun...mesela eski binalar

güzel ben begendim bu fikri çok hem de.... evet evettttttt.... eski binalar olsun