kedileri heççç sevmemmmmm ama senin kedilerin pek bi güzel olmuş ve ayrıcaaaaa gelincikler pek güzel, çok çok güzellllll ama sarı kırmızı pek uymamış : ne yalan söylimmm
gidişin olmasın inşallah hep boyle gelişlerin olsunnn huralcımmmm bu son resim pek güzel olmuş bu arada
bu arada felice resimlerin cok hoş, paylaştığın için teşekkürler ama keşke bunları sonbahar resimlerine ekleseydin daha güzel olurdu o zaman sanki neyse sanırım o başlık gözünden kaçtı, ama olsunnnn ben burda olmana sevindim
Bu benim adamakıllı ilk gece fotoğrafım...Tekrar ediyorum İLK GECE FOTOĞRAFIM... Yeni öğrendim, biliyorum ve itiraf ediyorum çok amatörce ama sizlerle paylaşmazsam çatlarım... Çok heyecanlıyım ve de çok mutlu.. kötü de olsa ilk gece fotoğrafı formatına en yakın gece fotoğrafımı çektimmmmmmmm : : : : Manzaram da kötü ayrıca, deneme yapmak için pencereden çektim, ama artık ne de olsa ogrendim, bir dahakiler güzel manzaralı olurlar
Yoldaki mavilik büyük olasılıkla, uzun pozlandırmadan dolayı, o sürede yoldan geçen bir aracın farlarının ışığıdır. (Resmin orijinalini görmediğim ve ne kadar pozlandırdığınızı bilmediğim için sadece tahmin ediyorum)