Fotoğraflarım (VforVendetta)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VforVendetta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 386
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,764
Ynt: Fotoğraflarım (VforVendetta)

Belki bulunduğumuz mevsime pek uygun değil ama içimden geldi.İlk yada son farketmez bahar her zaman güzeldir.

Gelincik tarlası.

Sarı ve Kırmızı nın uymuna bakın hele

Etiketler

kedileri heççç sevmemmmmm ama senin kedilerin pek bi güzel olmuş ve ayrıcaaaaa gelincikler pek güzel, çok çok güzellllll ama sarı kırmızı pek uymamış : ne yalan söylimmm

ama gelincikler harbi harbiiiii çok güzel cok cok güzel

Geçen haftaki tatilden hava raporu resimlere bakınca hemen anlaşılır sanırım koşullarım

tekneler bile suya çamura gömülmüştü yawwwww

Kırmızı yapraklar biraz geride kalmıştı ama kusura bakmazsınız umarım.
Herkese selamlar.

Uygun bir başlık bulamadığım için, kürkçü dükkanına geri döndüm
Bir kaç deneme...

gidişin olmasın inşallah hep boyle gelişlerin olsunnn huralcımmmm bu son resim pek güzel olmuş bu arada

bu arada felice resimlerin cok hoş, paylaştığın için teşekkürler ama keşke bunları sonbahar resimlerine ekleseydin daha güzel olurdu o zaman sanki neyse sanırım o başlık gözünden kaçtı, ama olsunnnn ben burda olmana sevindim

Bu benim adamakıllı ilk gece fotoğrafım...Tekrar ediyorum İLK GECE FOTOĞRAFIM... Yeni öğrendim, biliyorum ve itiraf ediyorum çok amatörce ama sizlerle paylaşmazsam çatlarım... Çok heyecanlıyım ve de çok mutlu.. kötü de olsa ilk gece fotoğrafı formatına en yakın gece fotoğrafımı çektimmmmmmmm : : : : Manzaram da kötü ayrıca, deneme yapmak için pencereden çektim, ama artık ne de olsa ogrendim, bir dahakiler güzel manzaralı olurlar

İlk gece fotografınızı ilk kutlayan ben olmuş olayım Vfor.

Tebrikler / Hayırlı olsun ;-) Devamını bekliyoruz...

teşekkür ederim.. vallahi çok heyecanlandım yaaa bu arada o yerdeki mavilik sokak lambalarının yola yansıması mı oluyor acabaaaa ???

Yoldaki mavilik büyük olasılıkla, uzun pozlandırmadan dolayı, o sürede yoldan geçen bir aracın farlarının ışığıdır. (Resmin orijinalini görmediğim ve ne kadar pozlandırdığınızı bilmediğim için sadece tahmin ediyorum)

İlk gece fotoğrafın olmasına rağmen, hiç fena değil. Foroğraf pek güzel de, yazını bir daha okurmusun lütfen ;D

yazımı bir defa değil 3 defa da okudum, bir sorun yok.. hayırdır asıl sen kendi yazını oku foroğraf falannn

VforVendetta' Alıntı:
..... kötü de olsa ilk gece fotoğrafı formatına en yakın gece fotoğrafımı ...........

Harf hatasından değil, anlatım hatasından bahsetmiştim ben...