birden eline sağlık arkadaş...bana çocukluk günlerimi hatırlattın...ankaranın o inanılmaz soğuk kış günlerinde o kücücük aklımla hayret ederdim...nasıl yaşardı bu soğukta minnacık serçeler...? bende ekmek vermeye bayılırımkuşlara...elinize,gönlünüze sağlık arkadaşlar...
Birden, aslında yavaş yavaş foruma fotoğraf yüklemeye başladım. Ama daha önce çektiğim fotolar belirli bir düzen içinde değilmiş. Bunu Gezenbilirdeki fotoları gördükçe anlıyorum. Elimdekilerden uygun olanları fırsat buldukça sizlerle paylaşacağım...
motig hoş geldin kızım gönderdiğin resmi gördü..anne arkadaşın mı dedi...henüz 3 yaşında...hayır kızım dedim..sizi cok sevdi..bana anne onunla arkadaş ol tamam mı...tamam mı diye..kesin talimat verdi...inşallah arkadaş oluruz...bu arada motor senin mi..?
Kamer hanım, ana sayfanın en altındaki teknik yardım; forumda karşılaştığımız sorunlar, köşesinde photobucket ile fotoğraf yükleme başlığı altında teferruatlıca anlatılmış, ben Ayduran arkadaşımızın yardımlarıyla beraber buradan okuyarak öğrendim...
Ayrıca benim yazlığım da Kuşadası sahil sitelerinde .
bilgilendirme icin cok tesekkur ederim...kusadasina gelirseniz mutlaka beklerim...biz de guzelcamlinin tadini cikaranlardaniz...buralara bahar geldi...daglar cicek doldu...dogamiz harika..siz milliparka geldiniz mi...?
Kamer hanım ben 15 senedir Aydın'da yaşıyorum, milli park da özellikle kışın doğa yürüyüşlerimiz için, yazın ise temiz denizi için severek tercih ettiğimiz bir yerdir, havaların yumuşamasının ardından yazlığa daha sık ve gece konaklamalı gelmelerimiz başlar...
haşmet bey bu habere çok sevindim..görüşmek isterim...zaman zaman aydına da geliyoruz...bu aralarda bir gezi planlıyorum...inşallah katılma imkanınız olur...
bir haberim daha olacak arkadaşlar herkes davetli...sev beni hayvanları koruma ve yaşatma derneğimize gelen bağışların sergilenip satışını yapabileceğimiz bir mekan açıyoruz...01.mart.2008 saat 13.00 da...toplanan paralarla sevgili minik hayvan dostlarımıza bir sığınma evei açmayı düşlüyoruz...lokma dağıtılaçak..tatlı sevenlere duyurulur..hepinizi bekleriz...
Allah Allah..Hakkaten öyleymiş..Biz 5. katta 48 numaradayız.Kiptrans/İtalroro diye tabela var.Ama ben 3 aydır Bodrumdayım..İstanbula gelirsem görüşelim..