queensland .The redness of the sky at dawn. Mesajlar 2,018 Tepkime Puanı 2 Yer 40° 52.0' 29° 07.0' 23 May 2007 #5 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Ahh aahh! O güzelim "İstiklal Caddesi"nde bir uçtan diğer uca az mı yürüdüm, ne güzel günlerdi
Ynt: Fotoğraflarla Samsun Ahh aahh! O güzelim "İstiklal Caddesi"nde bir uçtan diğer uca az mı yürüdüm, ne güzel günlerdi
bayar28 Zirve Mesajlar 1,818 Tepkime Puanı 534 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 7 Eyl 2008 #6 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Cennet memleket Samsun..
imitasyon düşler Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 26 Eyl 2008 #7 Ynt: Fotoğraflarla Samsun ahh, sevilesi kent..
frkbdr ...... Mesajlar 610 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/anadolu yakası 1 Kas 2008 #8 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Karadenizin Parisi diye boşa söylenmemiş..hak ediyor yani..
B badires Yeni Üye Mesajlar 11 Tepkime Puanı 0 Yer Kayseri 15 Kas 2008 #9 Ynt: Fotoğraflarla Samsun merhaba samsun sevdalıları. aranıza yeni katıldım. size bir kaç sorum olacak. 1. samsunun güzel yerleri nereler? 2. güzel yerlerini gezmeye 2 gün yeterli mi? 3. Samsunda konaklama fiyatları ne düzeyde? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ynt: Fotoğraflarla Samsun merhaba samsun sevdalıları. aranıza yeni katıldım. size bir kaç sorum olacak. 1. samsunun güzel yerleri nereler? 2. güzel yerlerini gezmeye 2 gün yeterli mi? 3. Samsunda konaklama fiyatları ne düzeyde? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Cermen Ana Kamp Mesajlar 28 Tepkime Puanı 0 Yer Muğla 12 Şub 2009 #10 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Bunlar da bizden.. Amisos Tepesi Vee ATATÜRK' ün o meşhur gemisi BANDIRMA VAPURU ATATÜRK' ün SAMSUN' a ilk adım attığı yerde yapılan canlandırma heykelleri.... Nusrat Mayın Gemisi tarafından Çanakkale Boğazına döşenen mayınlardan birisi
Ynt: Fotoğraflarla Samsun Bunlar da bizden.. Amisos Tepesi Vee ATATÜRK' ün o meşhur gemisi BANDIRMA VAPURU ATATÜRK' ün SAMSUN' a ilk adım attığı yerde yapılan canlandırma heykelleri.... Nusrat Mayın Gemisi tarafından Çanakkale Boğazına döşenen mayınlardan birisi
bafralı Defender110 300 TDİ Mesajlar 483 Tepkime Puanı 0 Yer samsun 15 Mar 2009 #11 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Memleketimizin heryeri güzeldir.Birde Bafra pidesini burda tadına bakacaksınız valla şimdi canım istedi
Ynt: Fotoğraflarla Samsun Memleketimizin heryeri güzeldir.Birde Bafra pidesini burda tadına bakacaksınız valla şimdi canım istedi
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 15 Mar 2009 #12 Ynt: Fotoğraflarla Samsun frkbdr doğruyu söylemiş daha ne denilirki. paylaşım için teşekkürler
4CekerAhmet Kamp I Mesajlar 193 Tepkime Puanı 0 Yer samsun 25 Nis 2009 #13 Ynt: Fotoğraflarla Samsun kendimi biran samsunda hissetdim paylaşım için teşekkürler
bafralı Defender110 300 TDİ Mesajlar 483 Tepkime Puanı 0 Yer samsun 20 Tem 2009 #14 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Burda bizim pidelerin resmi yok başka pidelerle karıştırmayalım lütfen hemen yüklüyorum [attachment=1]
Ynt: Fotoğraflarla Samsun Burda bizim pidelerin resmi yok başka pidelerle karıştırmayalım lütfen hemen yüklüyorum [attachment=1]
bafralı Defender110 300 TDİ Mesajlar 483 Tepkime Puanı 0 Yer samsun 20 Tem 2009 #15 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Samsunda amisos tepesine telefirikle ulaşmak mümkün
bayar28 Zirve Mesajlar 1,818 Tepkime Puanı 534 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 29 Tem 2009 #16 Ynt: Fotoğraflarla Samsun Evet Samsunun Pidesi her seye deger bende cok oldu yemeyelı