KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Arkadaslar,Bu seferki gezimiz,Bati Isvicre üzerinde Fransa,Andora ve Ispanya.Kendimiizi Küheylanin Rüzgarina birakip,görecegimiz yerlerin hayaliyle Aksam isten sonra yollara düstük.Küheylan süzüldükce Izin havasin daha bir girmeye basladik.Bu gezimizle daha önceki Ispanya ve Fransa gezimizden eksik kalan yerleri de tamamlamis olacagiz.Tamamlamis olacagiz diyorum ama kendimizi aldatmayalim Insan her gidisinde yeni seyler kesfediyor.Buda gezer olmanin ayri zevki,tabi bunlari yapanken Yardimci kaptanimi unutmamam gerekiyor.Bir yerlerde de Güneyin Baharini yakalamak.
Ilk duragimiz Lyon,Sabah erkenden kendimizi Lyon sokaklarina atiyoruz,Kafeler yeni yeni aciliyor.Sabah mahmurlugunda sehri gezmek daha bir degisik oluyor,bunu yillardir böyle yapiyoruz.Heryer bombos itis kakis yok ve her seyi daha yakindan ve cabuk görüyorsunuz.
Lyon dan sonr tekrar yoldayiz,Lyon dan sonra Otoyolu birakip yan yollardan gidiyoruz.Fransada Otoyollar cok pahali Isvicre sinirindan Lyona kadar 150 km 40 eura ödedik. Fotografda görünen Köprü yeni yapildi yeni dediysem 4-5 yillik ve bir gecis benim karavanla 40 euro.Bizde altindan gectik .
[attachment=1]
[attachment=2]
Fransada yan yollarda cok güzel,Fransa Avrupda en fazla Asfalt yolu olan ülke.Fransanin köyleri bütün tas ve betondan.Güzel ve Tarih dokusu krunmus.
[attachment=1]
[attachment=2]
Ercan bey çok güzel kareler,yol ücretleri gerçekten pahalıymış o fiyata değil atından geçmek yüzerek bile geçebiliriz.Ben şahsen Andora yı merak ediyorum,harita üzerinde ülke bulmaca oynadığımız zamanlarda hep Andorayı sorardım yeni oynadığım kişilerse kesin kazanırdım.
Yine bol fotoğraflı olarak devamını bekliyoruz.
Merhaba, Mustafa bey.Bu Karavancilik öyle bir seyki,Insanin kanina girdimi rahat birakmiyor. Insan gezdikcede görüs acisi degisiyor.
Merhaba Bülend bey,Insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis.Bizimkide onun hesap,Bizde okuduk Avrupanin en yüksekteki baskenti diye düstük yollara.1saatta bir yerden girip öbür tarafdan cikilacak ama adamlar mucizeler yaratmislar.Fotograflari yükleyince görürsünüz.