KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet,Andorraya geldik.Cüzdanin dolu olmasi gerkiyor.Her sey cok ucuz,Hele,hele Benzinin ve Dizelin ucuz olmasina ben seviniyorum ama esimde Magazalarin ucuz olmasina seviniyor. En sonunda herkez bir seylere seviniyor. ;D
[attachment=1]Karavanlar icin 20 araclik park yeri yapmislar.Ama gece 12 kadar kala biliyorsunuz.
[attachment=2]Haydi Dogru carsiya.
Andorrada hosumuza giden olay, gece 19 gibi bir Restauranta gitdik,Garsonlar yemegi 19,30 veriyoruz dediler.Bizde biraz daha dolasalim diye ciktik.19,25 baska Mahalede Restaranta girdik 5 dakika vardi inanin servisi saati geldikten sonra actilar güzel bir olay.Andorrada Aksam ettikten sonra yatacak yer ariyoruz.Bir park da 2karavan uyuduk, Sabah kaldigimizde 10 gecgin karavan vardi.Yolculugumuz buradan sonra Ispanyanin Katalanya bölgesinde devam edecegiz.
[attachment=1]
Barselonaya 60 km kala otoyola girdik,solumuzda güzel Kayalar vardi.merak edip otoyol cikip oraya gitik,burasi Tepede Kayalarin arasin daki Manastira gidiyordu,Günlerden Pazar oldugu icin cok kalabalikti, yarim saati gecgin bekledik Park yeri yok ,bizde tekrar dönüp 2 km ilerde deki yol kenarina park ettik ve oradan Motorla gittik döndügümüzde bizi bir süpriz bekliyordu.
[attachment=1]
[attachment=2]
Moserrat,Burasi bizim sümene Manastirina benziyor.Avrupanin cesitli yerlerinden buraya yürüyerek gelenenler 3 veya 4 ay sürüyor,Haci oluyorlar.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=1]Geri gledigimizde,Ziyaretcimiz gelmis gitmis.Arkadas ustaymis,Karavana hic bir zarar vermemis,isini temiz görmüs.Ihtiyaclarini almis gitmis.Ucuz kurtulduk.
attachment=2]
Buradan,hemen toparlandik ve gittik.Hata benimdi esim söyledi ama dinlemedim,cünkü hic yapmadigimiz bir seyi yaptik, normalda devamli sabah gezilerimizi yapardik. Ogün Pazardi ve ögleden sonraydi, böyle yerler Hafta sonlari cok tehlikeli oluyor.
Rotamiz Barselona.Katalanyanin Baskenti.