Freelander 2 19" veya 17" Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Wintermute Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,725
Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant

Wintermute' Alıntı:
Konu tabi farklı noktalara gitmiş. Hız yapacak M/T lastik aramıyorum tabiki. Mevcut lastiklere alternatif, biraz daha offroad'a uygun bir lastik bakıyorum.

Yukarda bahsedilen Conti A/T ilginç. Hem benim araç için tanımlanan boyutları var, hem de biraz offroad'a gelir gibi duruyor.

Kullanmış olup yorum yapabilecek varsa beklerim.

Bu arada lastik değiştirme üşengeçliği benim de gözümde büyüyor aslında. ;D Tabi gel evde arazi için lastik değiştirmek zor, şu kadar parayı verip araba yapacağım kendime diye anlat. ;D ;D ;D
zaten öyle bir lastik yok,yani hız yapacak m/t,sizin aramadığınızıda biliyorum
zaten freelander ın arazi kabiliyeti,veya zorlanacağı yerler belli,m/t ye ihtiyacı yok yani öyle ağır şartlara gireceği yok,onun için ben olsam alırım a/t yi her iki amaç içinde kullanırım,aşağıdaki yazıyı web de bulup devamını okuyabilirsiniz,ben hepsini ekleyemedim
selamlar
4X4 TYRE TEST –
CONTINENTAL CROSS
CONTACT AT
GET A GRIP
Fit the wrong tyres to your SUV and you risk
squandering many of its all-wheel drive
benefits. With the Continental Cross Contact
AT tyre, there’s little chance of that
happening. Andy Enright reports….

Etiketler

Ynt: Freelander 2 19" veya 17" Jant

aslında sizin araca takılıp test edilmesi ilginç
yokohama go 12 de iyi övgüler almış,conti nin deseni bfg nin ünlü bir A/T sinin deseninide andırıyor
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR