Frelander Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Onur2018 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231

Onur2018

Yeni Üye
Merhaba cümleten lafı uzatmadan.Arkadaşlar td4 frelander1 2004 otomatik aracımı yeni aldım.Fakat tam direksiyon sağ ve sol manevraya geldiğinde inişli düz yol fark etmez 10km hızda diyelim konuyla ilgili bi kaç şey okudum forumda ama Bilgi bilgidir aracımın vites ile el frenimi desem tam alt taraflardan sanki şanzımandan gelir gibi tam dönüşlerde böyle gıcırdama sesleri duyuluyor.Tak sesi de vardı ustaya götürdüm motor kulağı idi değişti daha önce de bi ustaya göstermiştim aks bozuk demişti ama yaptırdığım bu usta ya onuda söyledim aks başı sağlam demişti.Sizce bu alttan gelen tam manevra dönüşlerdeki “gıcırdama” sesi neden olabilir titreşimide rezonansıda hissediliyor içeriden bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını Bilgi paylaşımlarını sunarlarsa çok çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
ön poryalardaki silindirik rulmanlar bozuktur ve ses,çoğu zamanda araç gövdesinde rezonans yaparlar.

]Merhaba cümleten lafı uzatmadan.Arkadaşlar td4 frelander1 2004 otomatik aracımı yeni aldım.Fakat tam direksiyon sağ ve sol manevraya geldiğinde inişli düz yol fark etmez 10km hızda diyelim konuyla ilgili bi kaç şey okudum forumda ama Bilgi bilgidir aracımın vites ile el frenimi desem tam alt taraflardan sanki şanzımandan gelir gibi tam dönüşlerde böyle gıcırdama sesleri duyuluyor.Tak sesi de vardı ustaya götürdüm motor kulağı idi değişti daha önce de bi ustaya göstermiştim aks bozuk demişti ama yaptırdığım bu usta ya onuda söyledim aks başı sağlam demişti.Sizce bu alttan gelen tam manevra dönüşlerdeki “gıcırdama” sesi neden olabilir titreşimide rezonansıda hissediliyor içeriden bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını Bilgi paylaşımlarını sunarlarsa çok çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]
VCU ya (viskoz kaplin )baktır öncelikle

çok teşekkürler bi kaç birşeyler okudum viskos kaplin genelde yorumlarını gördüm.Bugün aracımı dönüş almak için yokuş yukarı hafif çıkarıp otomatik vitesi boşa aldım tam sağ yapıp geri düz yola alıp yoluma devam edecektim fakat yokuş başlangıcında geri geri tam sağ manevralı geldiğimde boşta araç tam düzlüğe gelmeden kasılıp araç durdu R ye takıp gaz vererek tamamen gideceğim yola aracımı düzeltmiş oldum.Boşta dönüş almak için yokuştan geri inerken tam sağ manevrada düzlüğe gelmeye yakın o kasılmada viskozdan olabilir mi bilmiyorum ama yarın bi göstereyim bakalım ne çıkacak:S

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR