KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)
Ferhat kardeşim ve diğer karavancı dostlarım gezinizi takip ederek gidemediğimiz yerleri sizin sayanizde gezmiş olduk emeğinize ve fotolarınıza çok teşekkür ederim bir yerlerde karşılaşmak umuduyla Saygılarımla
Çok güzel bir gezi ve o kadar da güzel resimler.Yazan eller fotoğraf çeken parmaklar dert görmesin.Ferhat Herşey güzel fakat dönüşe haberim olsaydı Pamukova da alt gecite biraz çivi dökerdim.Bunun hesabını sanırım Leventin düğününde sorarım.))))))
Orayı görünce, hemen size telefon etmeye kalkıştım ama sinyal yoktu. :-\
Yakınlarda iseniz çağıracaktım.
Neyse bir tur daha yaparız zaten bu bir keşif gezisiydi.
seyyah54' Alıntı:
Çok güzel bir gezi ve o kadar da güzel resimler.Yazan eller fotoğraf çeken parmaklar dert görmesin.Ferhat Herşey güzel fakat dönüşe haberim olsaydı Pamukova da alt gecite biraz çivi dökerdim.Bunun hesabını sanırım Leventin düğününde sorarım.))))))
Ferhat Sanırım bu uyarı tüm karavancı dostlara değilmi.Sinyalin olmamasına üzüldüm.Bostancıda çayı içerken iyide, bir dostuma da bir fincan kahvem olmalı değilmi))))7X24
Yazdıklarıma şimdi bir göz attım sanki çok uzun zaman geçmiş gibi ama keyif bölümünü şimdi bile hayal edebiliyorum,'' an ı yaşayın sizde an ı yaşayın'' ne kadar doğru söylemiş Borges abi,iyi ki bizde öyle yapmışız.