Frontera 3,2 Hortum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hdogan37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,178

hdogan37

www.4x4pazari.com
arkadaslar resmini ekledigim hortumun ucu nereye takiliyor.3,2 si olanlar bakabilirse sevinirim
Rb98NY.jpg

Etiketler
hortum
Ynt: Frontera 3,2 Hortum

hocam o hortum takılı değilken aracınız 4 çekere geçmiyodur dimi?.hortumun ucunda t olması sanırım vida ile körlemişler.t ile ikiye ayrıldıktan sonra bir ucu hortumun bulunduğu bölgenin arkasına doğru köşede bi valf var üzerinde elektrik soketide var.(ordanda 2 tane çıkış var. biri kaputun şöför tarafında en arkada 4*4 e geçip çıkmasını sağlayan valf sistemi ona giriyo ,biride emme manifoldunun arkasında hava kelebekleri var onlara takılıyo.)diğer ucuda lpg sistemine bağlanıyo vakumla vana açmaya yarar.hocam böyle anlatmayla biraz zor ama yarın resmini çekip yarın akşama yükleyebilirim(benim araç kapalı garajda yatıyo hafta sonu anca yanına gidebilirim) daha anlamlı olur.yarına kadar bi çare bulamazsanız.yarın akşama yüklerim inşallah.bu arada araç şu anda lpg de sağlıklı çalışıyomu?yada daha doğrusu lpg de çalışıyomu?bise sabah soğukta zor çalışıyo olması lazım şu durumda???

turgay bey oncelikle ilginize tesekkur ederim.arabamda calismayan siboplar vardi bi tarafinin siboplarini tamir ettirdim.sokup takarken gaz enjektorlerinin kablosu tam dibinden kopartti ustalar.daha gazciya gidip tamir ettiremedim.su an benzinde calistiriyorum.benzinde bi problem yok gayet duzgun calisiyor.ama gazda calisirmi bilmiyorum.4x4 e geciyo ama ekrandaki 4x4 isigi surekli yaniyo.ama 4x4 e takinca sonuyo.demekki bu hortum yuzunden ustalar bu hortum bostaydi dediler ama bana inandirici gelmemisti zaten.sizin yazdiklarinizda bunu dogruluyo.eger mumkunse sizden detayli fotograf istiyecegim

becerebildiğim kadar yapmaya çalıştım inşallah işinize yarar.yinede sormak istediğiniz bişey olursa numaram 05059177291 arayabilirsiniz.iyi geceler...

arkadasim cok sagol gercekten cok isime yaradi ustaya gosterip dogrusu sekilde taktiracagim.ustada bilmiyodu bostaydi deyip ucunu vidaladi

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR