KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Levent Abi ellerine sağlık. Özellikle ayakları 10 numara olmuş. Bar ı delmeden herhangi bir yere ağırlığı yüklemeden oturtmuşsunuz. Çok da yakışmış maşallah.
Gördüğüm kadarı ile port bagajın içi boş galiba. İlave malzeme için yerleri sonra mı yapacaksın? Ya da öyle mi kalacak?
Levent Abi ellerine sağlık. Özellikle ayakları 10 numara olmuş. Bar ı delmeden herhangi bir yere ağırlığı yüklemeden oturtmuşsunuz. Çok da yakışmış maşallah.
Gördüğüm kadarı ile port bagajın içi boş galiba. İlave malzeme için yerleri sonra mı yapacaksın? Ya da öyle mi kalacak?
çok teşekkürler emre kardeşim...
port bagaj altı ve cevresi delikli saç olduğu için, İlave malzeme için yerleri sonradan ihtiyaca göre seyyar kelepçeli olarak ( konulacak yük şekline göre ayarlanabilir olarak) yapmayı düşünüyorum.
abiler....
1- oldum olası toprakta yatmayı sevmişimdir (yılların alışkanlığı). Hatta bazı geceler yatakta uyku tutmadığı zaman şilteyi alır inerim bahçeye.
2- balta, kürek, kazma, pala bunlar var araç içerisinde.
3-hi-jack kriko lazım. ama öncesinde vinç lazım.
4- stepnenin yeri arka bagaj kapağı.
her ne kadar bu şekilde düşünüyor olsamda tuz gölünde aklımı çelin benim ;D
Abi çok güzel olmuş hele dal sıyırıcılar ayrı bir hava katmış tabi bagaj ayaklarınında hakkını yememek lazım eline emeğine sağlık güle güle bin FRONTİ'ne.