<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 90113" data-quote="ozturk55" data-source="post: 1421471"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1421471"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1421471">ozturk55' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<blockquote data-attributes="member: 90113" data-quote="ozturk55" data-source="post: 1421471"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1421471"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1421471">ozturk55' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Benimde başıma gelmişti ışık yanıp sönmesi ve aracın 4 çekere geçmemesi, bu sorun benim aracımda 4 çekere geçiren hava hortumlarının ters istikamette bağlanmış olmasından kaynaklıydı (aracın ön alt kısmındaki sistem mekanizmasında) bu hortumlar incedir ve aracın altına yattığınızda kolayca görebilirsiniz iki adet giriş 5 yada 6 cm ara ile bu hortumların yerlerini değiştirin muhtemelen lamba artık siz 4 çekere atmadan yanmayacaktır. Örneğin siz 4 çeker düğmesine bastınız ama araç yinede 4 çekere girmeyip çeker lambası yanıp sönmeye devam etti, o zaman sistemde bulunan bu hortumları takip edip delik olup olmadığını kontrol ediniz çok büyük ihtimal ile sorun o hortumların hava kaçırıyor olmasıdır.<br />
Benim aracımda ben bu işlemi yaparak halletmiştim. Tabi bu işler bana göre değil diyorsanız ustanıza manifolttan çıkan bu ince hortumu takip etmesini her hangi bir yerde yerinden çıkma yada delik, aşınma gibi bir şey olup olmadığını kontrol ettiriniz. saygılar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Benimde başıma gelmişti ışık yanıp sönmesi ve aracın 4 çekere geçmemesi, bu sorun benim aracımda 4 çekere geçiren hava hortumlarının ters istikamette bağlanmış olmasından kaynaklıydı (aracın ön alt kısmındaki sistem mekanizmasında) bu hortumlar incedir ve aracın altına yattığınızda kolayca görebilirsiniz iki adet giriş 5 yada 6 cm ara ile bu hortumların yerlerini değiştirin muhtemelen lamba artık siz 4 çekere atmadan yanmayacaktır. Örneğin siz 4 çeker düğmesine bastınız ama araç yinede 4 çekere girmeyip çeker lambası yanıp sönmeye devam etti, o zaman sistemde bulunan bu hortumları takip edip delik olup olmadığını kontrol ediniz çok büyük ihtimal ile sorun o hortumların hava kaçırıyor olmasıdır.<br />
Benim aracımda ben bu işlemi yaparak halletmiştim. Tabi bu işler bana göre değil diyorsanız ustanıza manifolttan çıkan bu ince hortumu takip etmesini her hangi bir yerde yerinden çıkma yada delik, aşınma gibi bir şey olup olmadığını kontrol ettiriniz. saygılar
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><b>slmlar ben izmit ten yakup, bir ara ceker sorunum düzelmişti (lamba surekli yanıp sonuyodu, düğmesine bastığımda lamba devamlı yanıp 4ceker düzgün calısmaktaydı), su an 4 cekerim calısmıyo 4ceker ısıgı yanmıyo dugmeye bastığımda lambası yanıp sönüyo on saft kıtleniyo denemesini elimle yaptım ancak ön tekerleri saftı döndermiyo,vestenhouse yada direksiyon tarafında değişik hortumlar var baktım su dur diyemedim yanlış bir sey yaparım korkusuda vR ,konu ile ilgili yardımcı olacak resim yada brosur varsa paylaşabilirmisiniz ,yada tel verebilirseniz arasam tarif edebilirmisiniz!tesekkurler</b></div>