frontera b kasa difransiyel sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,735

xlan69

sağlıklı uyandığın her güne şükretmelisin
Yer
adana
tekrar selam tüm frontera sevenler kendi fronteramı parçalayıp 4 aylık bi hastane serüveninin ardından rangerover,jeep,suziki,pojero hepsine baktım gene fronteradan yakınını göremedim ruhuma geldigim noktada bendeki 2.2 idi ama şimdi bir 3.2 ile ilgileniyorum yakın temasdayım yalnız difransiyelinde ötme varmış 3.2 lere yabancı oldugumdan formda yardım bekliyorum bu sorunu ekonomik çözebilirmiyiz.diger herhangi bi frontera difransiyeli uyum sağlarmı? birde mekanik parçalarını gerekdiginde frontera a kasalar gibi hemen temin edebiliyormuyuz? birde ustam şöyle bir uyarı yaptı(3.2 lere tüp takıldıgında eğer ölçüleri dogru ayarlanmamışsa ilerde başın ağrır bu motorlarda lpg sıkıntı çıkartıyor )diye kullanıcı arkadaşlardan yardım bekliyorum 3,2 yi alayımmi yoksa 2.2 dogru tercihmidir? yardımlarınızı çok acil bekliyorum önümde karar vermemk için sadece 2 günüm var...yardımı esigemiyenlerden şimdiden allah razı olsun diyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: frontera b kasa difransiyel sorunu

oncelikle gecmiş olsun ...bende 3.2 kullanıyorum diferansıyel konusunda bu konuda en ıyı huseyın usta cevap verır ( dıferansıyel ne demek ne işe yarar bilmediğim için otmesinide bilmiyorum sizinle beraber bende ogrenmiş olucam ) mekanik parcalar cokta sıkıntılı degıl ıstanbul ve ankaradan sıparısle kargo ıle 2 gunde gelıyor.tup konusuna gelınce bence ayarları dogru yapılmayan her aracta sorun cıkarır.3.2 veya 2.2 farketmez bence ..ben hep buyuk motorlu araclar kullandım cok buyuk motor problemı yaşamadım .ama tabiki diger arkadaşların goruşlerinide okumak lazım

İki arac arasindski fark oncelikle motordan cok daha fazlasi. Parca konusunda sorun yok. Biraz arastirma yapiyorsunuz o kadar. Tup konusunda ise otecopel ile tuz golune giderken 27krs yakti. Senede bir kere olur bu is ama yakti :smiley: ortalamam 35krs sehir icide dahil. Tek sorun tup/benzin veya benzin/tup gecislerinde yasadim. İsi ayari yapildi artik sorun yok.

tekrar selam yapılan yorumlardan anladığım çok büyük bir parça sıkıntısı yok ama hala bu aracı alırsam bana ne kadar artı masraf açacagı muamma öncelikle otokopel(bu sıkıntıyı en iyi o bilir bence ;))sonrada bilgisi olan herkesden acil yardım bekliyorum pazartesiye kadar vaktim var ..ne bahtsız bedeviyimilgilendigim 2.2 conta yakmış :-\ 3.2 de sıkıntı hala aynı ekleme yok :D

ayrıca ilginize teşekkür ederim sağolun...

hangi anlamda iyiye işaret deildir? çıkması bulunup değişse sorun giderilmezmi en kötüsü, tabi birde diger frontera difransiyelleri uyarlanamazmı? tşk....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri