frontera beyin arızası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xlan69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,252

xlan69

sağlıklı uyandığın her güne şükretmelisin
Yer
adana
tekrar merhaba site sakinleri....aracımdaki kalkışla ilgili problemi ni bilindigi üzre bayagıdır araştırıyordum,değişmedik parça kalmadı desem yeri var en son beyinde problem olabilecegine kannaat getirmiştik(ki s.sinan arkadaşımıza keşke daha önce ulaşabilseydim)haklı çıktı beyinciden geliyorum sıkıntı beyinde değişmesi gerek dedi benim aracım 1997 model2,2 benzinli 5kapı şasi noda xx22xe ile başlıyor bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim...saygı ve sevgiler.

Etiketler
Ynt: frontera beyin arızası

abi tamiri yapilmiyodu bildigim kadariyla tamiri yapilip yazilim yuklenebiliyor..yenisini ikinci eli felan aldinmi imbolizer kodlari felan degismesi lazim diye biliyorum ( yanlis biliyor olabilirim ) bence sitedeki arkadaslardan beyinle alakali bildikleri iyi bir servis veya usta varsa iletisim bilgilerini verirlerse bizlerde yararlaniriz...

ben o işi araştırmıştım beyin tamiri yerine değiştirmek daha akıl karı astarı yüzünden pahalı tamiri ama tabiki bi yöntem ki araştırmalarım sonucunda 2 yer işaret edildi biri tokat digeri istanbul bu iki yer dışındakiler i pek önermediler ki beyin sökülecek gidecek gelecek olacak olmuyacak hep vakit kaybı diye düşünüyorum..çıkmam buldum ama fiyatlı bakalım 1 2 saate burdan haber gelmezse o yola başvuracağım hakkımda hayırlısı...

Bende C20NE motor için var sizinkine olmaz elbette.Beyin fiyatları 150 ile 200 arasında değişiyor.seninki 2.2 için ama parça numarasını bilirsek belki yardımcı olabilirim söktürdüysen üzerinde yazan numarayı yaz..Frontera beyinleri bosch marka.Ankara ivedikte güven otoda 2.2 araçlar var.Geçen yıl görmüştüm .Hepsinin üzerinde beyinleri duruyordu.Ebay da da bir çok beyin var.ama dediğim gibi önce parça numarası.Ayrıca benim tavsiyem beyin almadan önce aracın muhtemelen şase yapıyor.Şase yapan yeri bulmadan beyin değiştirme.

selam sinan bey ben beyni söktürdüm ama üzerinde numarayok silinmiş markası sıemens daha önceden güven otoylada irtibata geçtim ama fiyatlat yüksek 650 gibi rakamlar telafuz ediyorlar. birtane bulmuştum havalesinide yaptım dün bugün kargoyu aradığımda adıma bir gönderi bulunmadığı söylendi tekrar aradığımda borçları yüzünden mallara el konuldugu söylendi parayı tkr iade edeklermiş inşallah ondanda bişi çıkmaz başıma

xlan69' Alıntı:
selam sinan bey ben beyni söktürdüm ama üzerinde numarayok silinmiş markası sıemens daha önceden güven otoylada irtibata geçtim ama fiyatlat yüksek 650 gibi rakamlar telafuz ediyorlar. birtane bulmuştum havalesinide yaptım dün bugün kargoyu aradığımda adıma bir gönderi bulunmadığı söylendi tekrar aradığımda borçları yüzünden mallara el konuldugu söylendi parayı tkr iade edeklermiş inşallah ondanda bişi çıkmaz başıma

içinizi karartmayım ama acaba dolandırıldınızmı

şimdi yolladılar parayı ama 20 tl eksik.. bunada şükür

s. sinan arkadaşıma bir kere daha teşekkür etmek istiyorum doğru yönlendirmeleri için....bugün netten gene beyin ararken malatyadan birini buldum yanlışlıkla 2 defa arayınca ilgilendi sıkıntınız nedir diye sordu.hata kodlarını verdim,kalkışta sıkıntı yaşadığımı söyledim hata veren parçaları değiştiğimi söyledim ama zaten sinyal yok diyorsa beyin deildir o arıza tesisattır dedi kim bana yardımcı olur dedim iyibir elektronikçi(akıllı olucak yalnız dedi :D ) akabine izmirden bir arkadaşımı arayıp iyi bir elektronükçi tanıdıgının olup olmadıgını sordum beni yönlendirdi herneyse kendisiyle telefon irtibatına geçtiğimde beyinci ile aramdaki diyalog u anlattım ilk sorusu araba çalılşıyormu oldu evet dedim o zaman beyin deildir dedi2, sorusu gaz yeme poroblemi varmı dedi bende tam olarakda sıkıntımın bu oldugunu söyledim oda tesisattır dedi ama arabanın incelenmesi gerektiğinide ekledi sonuç olarak yeni bir beyin alma işini şimdilik askıya alıyorum fakat şöylede bir sıkıntı söz konusu hangi beyinciyle konuşsam bu aracın beyni için bosh markadır diyor bendeki sıemens bu neden olabilir bir fikri olan varmı yoksa benden öncede değişmiş bu uydurulmuş olabilirmi bu yüzdende bi sıkıntı varmıdır.

hocam malatyada gorustugunuz kisi beyincimi elektronikcimi irtibat telf nasil alabilirim..

beyinci idi telleri 05322029719 04223610088 burdan ulaşabilirsin bu işi bilen biri oldugu belli sıkıntı beyinde ise kesin çözerler gibi geliyor bana kolay gelsin

ben fronterada siemens beyin hiç görmedim .elbette ben frontera veya başka araç uzmanı değilim ama bendeki fronteranın heryerini sökmüş birisi olarak yazıyorum .ayrıca gördüğüm fronteraların hepsinin beyni bosch markaydı.sizin aracın siemens olmasını bilmiyorum.siz yenimi aldınız aracı.eskiyse bu arızayı yenimi yapmaya başladı.

aracı 18 01 2012 de aldım aldıgımdan beri bu arıza mevcut bazen azalıyor bazen çoğalıyor beyin konusuna yetkili servisi aradım bu aracın beyni nedir diye iki markada alman malı dedi(bosh sıemens) eskiler sıemensdi yeni modeller bosh çıkıyor dedi 100 de verdiğinde ise 70 e 30 uz sıemens daha çok dedi onun yalancısıyım çünki bende kimle görüşsem bosh olması lazım diyor. saygılar

sizin araç 2.2 benzinli modeldi yanılmıyorsam.2.2i modeller için bosch un ecataloğunda 3 tip veriyor .sizinki kesinlikle bosch.şase numarasına göre bu numaralardan birisi sizin araca uygun.şase numarasını biliyorsanız hangisi oduğunu bulursunuz.hangisi ise söylerseniz belki yardımcı olurum.
OPE 419 / Frontera 2.2 i / Frontera [A] / 2,2 / 100kW / 02/1995-08/1998 / X 22 XE

[/size]Kumanda cihazı, benzin enjeksiyonu (M 1.5.4)Şanz.No. VV600001 ->0 261 204 161Kumanda cihazı, benzin enjeksiyonu (M 1.5.4)Şanz.No. TV802458 -> Şanz.No. -> TV8115740 261 204 163Kumanda cihazı, benzin enjeksiyonu (M 1.5.4)Şanz.No. -> TV8024570 261 203 629

xlan69' Alıntı:
tekrar merhaba site sakinleri....aracımdaki kalkışla ilgili problemi ni bilindigi üzre bayagıdır araştırıyordum,değişmedik parça kalmadı desem yeri var en son beyinde problem olabilecegine kannaat getirmiştik(ki s.sinan arkadaşımıza keşke daha önce ulaşabilseydim)haklı çıktı beyinciden geliyorum sıkıntı beyinde değişmesi gerek dedi benim aracım 1997 model2,2 benzinli 5kapı şasi noda xx22xe ile başlıyor bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim...saygı ve sevgiler.
Hangi ildesiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR