Frontera Mı Satıp Binek Bir Araç Almak İstiyorum ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir545 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,099

demir545

0542 418 64 11
Yer
erzurum
Hepinizi Hayırlı Günler... Öğrenci Olduğum İçin Fronteramın Hakkını Veremiyorum Bana Ağır Geldi Bu Araba Küçük Bir Araba Almaya Karar Verdim.. Arabanın Motoruda Yeni Yapıldı... Heveslisine Satmak İstiyorum Avatardaki Foto Aracımın Fotosu

Ynt: Frontera Mı Satıp Binek Bir Araç Almak İstiyorum ...

Aracıyla ilgili yapılanları varsa yapılması gerekenleri de yazar mısın. Bir de fiyat tabi ki. Hayırlısı olsun. İnşallah istediğin gibi olur.

aracımın motoruna 3.500 liram gitti şimdi değişmesi gereken bir kaç birşeyim kaldı onlara da artık gücüm yetmiyor hub lar değişecek birde egzoz dan ses geliyor ona bakılacak...allah rızası için satmama yardımcı olun abiler

gerçekten bu arabaların ikici eli yok... neden böyle anlamıyorum opel neden böyle yapmış ki ya burda mağdur bırakıyor bizleri.. yetkili servis bile almayız diyor ilerde birgün söz sahibi olursam insaallah bunun hesabını opelden sorucam bu konuda çok ciddiyim.. yahu bir fabrikaya söyleyemiyorlar mı snki şu fronteranın bütün parçalarını çıkartın diye..torosun bulunuyorda fronteranın neden bulunmasın anlayamıyorum... allahım geliri az olup ta fronterası olana yardım eder inşaallah ilk arabamda bu sıkıntıları yaşadım bu yaşımda

istediğin rakam çok yüksek...
13 yazmışsın sahibindene...
9-10 yaz hemen satarsın...

hiç kimseye yalvarma arabamı satıcam diye...
araban satılır..bu ülkede herkes jeep hastası ;D

erzurum a gelirsem ziyaretine uğramak isterim...
gürcistan a geliyorsan ardahan dayım ben.

sayın turbolinea

bu araba bana 15 milyara geldi nasıl 9 a 10 a satayım :( şimdi yine debriyajında sorun var onu da yaptırıcam bu arana beni mahvetti öğrenci halimle...pskolojim bozuldu ciddi anlamda.. beklerim gelin misafirim olun her zaman

eski arabadan uzak durmak lazım...

genelde masraflıdır...

baktırmadan mı almıştınız?

çünkü bir araç masraflı halde alınmaz düşüncesindeyim...

satan adam çok iyi davrandı içinde allah korkusu yokmuş demekki..motor full yapıldı dedi halbuki sekman bile atılmamış ben hepsini yaptırdım ama borçla sunla bunla cok sıkıntılar çekiyorum

demir545' Alıntı:
satan adam çok iyi davrandı içinde allah korkusu yokmuş demekki..motor full yapıldı dedi halbuki sekman bile atılmamış ben hepsini yaptırdım ama borçla sunla bunla cok sıkıntılar çekiyorum

yeni mi anladın insanların içinde ALLAH korkusu olmadığını?toplumdaki insanların en en en az %50 si aşırı derecede kötü niyetli...ALLAH kötülerinin hepsinin belasını versin.

umarım bundan sonra çok daha dikkatli olursun.

adına üzüldüm.ama üzülme ALLAH cezasını verir.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR