Frontera Sağ Ayna Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,911

bigalı

Kamp II
Yer
çanakkale
Arkadaşlar1996 model tekkapı frontera aracımıza sağ ayna arıyorum.Nereden temin edebilirim.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Saygılar
Mustafa

Etiketler
Ynt: Frontera Sağ Ayna Arıyorum

bigalı' Alıntı:
Arkadaşlar1996 model tekkapı frontera aracımıza sağ ayna arıyorum.Nereden temin edebilirim.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Saygılar
Mustafa

istanbul i.o.s.b. bag. gün.san sit 15. blok no.50 opel arıca internette var

0212 549 78 58 ARICA OPEL eyüp bey

astra vectra corsa frontera zafira her türlü motor
mekanik kaporta yeni ve cıkma olarak
bu arkadaslarda bulabilirsiniz

DOGAN OTO

Aynayı hala bulamadık.Bu arada manual porya kilitleride lazım oldu.Nasıl nereden bulacaz.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

ayna bıraz pahalı satıyor lar genel de yurt dısından ınternetten alıyorlar ebay ama yıne de bır ıkıtellı taturk oto sanayını dolas derım bazen cıkıyor bızdekı frontera ya sag taraf yıne şahın aynası takmak zorunda kaldık hem ekonomık ama calısıyorsa ayna buz çözucun şahın aynasın da elektrkık tesısatı yol içer de n ayrlaman ve bugu olayına ıdare etmen lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler