FRONTERA WARN maunel 61385 HUB montaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,848
Ynt: FRONTERA WARN maunel 61385 HUB montaj

pul

18.jpg

Etiketler

sekman dikkatlı takın mutlaka tam oturmasına dikkat edin

19.jpg

bitti

arkadaşlar umarım size bir fikir vermiştir.

Hub montajı imalatcıya göre değişiklik gösterebilir mutlaka hub ile birlik gelen montaj bilgilerini tam inceleğin ve ona göre montaj yapın.

hoşcakalın

Murat

murat baştan sona takip ettim konuyu bölünmesin die yazmadım artık yazabilirim güzel bir paylaşım olmuş gerçekten auto locked hubs lardan bin kat daha sağlıklı hubs lara sahip oldun bence en mantıklısını yaptın yani belki arabadan inip klitleri açman veya kapaman gerekicek ama olsun sağlıklı oldu en azından güle güle kullan emeğine sağlık

Sağolan Can

bence sadece inib binmesi olacak oda sorun gönlümüz zaten çamur ;D

en azından ileri geri yapar hep kilitli ,automatik de ileri geri yaparken hep automatik sorundu kitledimi kitlemedin derdi vardı.

selamlar

damast' Alıntı:
Sağolan Cem

en azından ileri geri yapar hep kilitli ,automatik de ileri geri yaparken hep automatik sorundu kitledimi kitlemedin derdi vardı.

selamlar

Biri beni mi adı ne ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Güle güle kullan. manueller bence harika.. kitlendi kitlenmedi şüpheniz olmaz..

hehe cem benim adımda can yaa murat yazarken benim adımı yazıcağına senin adını yazmış

haaa cem haaa can sonuç olarak 2 mizde frontera sahibiyiz

damast' Alıntı:
Sağolan Cem

selamlar

aman bozuk die hub ları çöpe filan atma murat elbet bişey icin lazım olur hazır sende sökük kalsın ölçü aldırma zart zurt bişi gerekebilir hub kafaları dişleride bozuk olsa bişe olsa gerekebilir bişekilde ihtiyac duyulabilir muhafaza etmelisin murat benim başıma gelen gibi hubsın segmanı dağıtınca toplamak icin sağlam hub sökerek kendime klavuz yaparak geri topladım

ölçüleri sabit kalır dişlileri sıyırmış olsada bişe olursa sendekilerin tornacıya ölçüsünü aldırarak hubs kafası yapılabilir mesela ;)

c@n' Alıntı:
hehe cem benim adımda can yaa murat yazarken benim adımı yazıcağına senin adını yazmış

haaa cem haaa can sonuç olarak 2 mizde frontera sahibiyiz

Kusura bakma özür dilerim CAN yalniş yazdım.
::smiley:

c@n' Alıntı:
aman bozuk die hub ları çöpe filan atma murat elbet bişey icin lazım olur hazır sende sökük kalsın ölçü aldırma zart zurt bişi gerekebilir hub kafaları dişleride bozuk olsa bişe olsa gerekebilir bişekilde ihtiyac duyulabilir muhafaza etmelisin murat benim başıma gelen gibi hubsın segmanı dağıtınca toplamak icin sağlam hub sökerek kendime klavuz yaparak geri topladım

ölçüleri sabit kalır dişlileri sıyırmış olsada bişe olursa sendekilerin tornacıya ölçüsünü aldırarak hubs kafası yapılabilir mesela ;)

Automatik hubları bir arkadaşa daha öncr verdim. o yüzden zaten kapaktan sonra boştu.

damast' Alıntı:
Automatik hubları bir arkadaşa daha öncr verdim. o yüzden zaten kapaktan sonra boştu.

tüh keşke ölçülerini ve diş sayılarını alsaydık iyi olurmuş hazır elimizde ölçü olurdu

hub lar sökülü 1 süre gezdin hiç 4x4 kullanmadınmı arabanı murat yaaa yoksa araya flanş koyup surekli 4x4 mu yaptın

damast' Alıntı:
Kusura bakma özür dilerim CAN yalniş yazdım.
::smiley:

fark etmez yaa dedim yaa haa can haa cem sonuçta şu sitede hergun gezen 3 fronteracı biziz problem yok

Esasında İsmim İsmailCan UZUNEFE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR