Gecen organizasyonda kemerburgazda sola dönüş esnasında trak die gelen bir sesin ardından tırmanış başlangıcı idi ve ön sol hub ın icindeki segmanı düzgün takamadıklarından hub boşa çıkmıştı ve 4x2 duşerek lsd nin yardımı ile geziyi 1 kere batarak tamamladım
işte tam sol yapıyorum hızlanıp çıkıcağım sırada hub segmanı atıyor ve 4x2 ye düşüyorum
birde hubb lara bakım yapmak gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl yapılır ve ne yağı nerelerine nekadar kullanılır.saygılar. bilgi için herkeze teşekkür ederim saygılar.
Elimdeki otomatik hubları bir arkadaşa hediye ettim bende manuel var arazıye girince takıyorum çıkarkende ayrırıyorum
Ben hubları uzun su geçleri kullandığım zaman, lityum(EPLF2') bazlı gres ile hafifce yağliyorum,başka birseye ihtiyac yok
Shell Alvania EP(LF) Shell Alvania EP(LF)
sağolun murat bey birde sizin warn manuel hubb lardan nekadara nereden temin edebiliriz kısa zamanda almam gerekli saygılar şimdiden herşey için sağolun
slm murat bey bana acil cvp verebilirseniz sevinirim avm marka amerikan kmanuel kilit buldum sıfır iyi bir kilitmidir 420 tl istiyorlar uygun mu okey derseniz yarın kilitleri alacağım
slm murat bey cvplar için teşekkür ederim birde orjinal otomotik kilitlerin çıkmasına 500 isteyen var hangisini almamı tafsiye edersiniz. manuelde elle kitledikten sonra vitesi yinede 4h konumuna alıyor muyuz ve geri geri gidip çıkartıyor muyuz saygılar.
Selam murat bey cvplar için teşekkür ederim birde orjinal otomotik kilitlerin çıkmasına 500 isteyen var hangisini almamı tafsiye edersiniz. manuelde elle kitledikten sonra vitesi yinede 4h konumuna alıyor muyuz ve geri geri gidip çıkartıyor muyuz saygılar.
Ben manuel hub tavsiye ederim .Çıkma otomatik almayın onunyerine manuel sağlam ve sorunsuz.Hub kitledikten sonra vitesi 4H veya 4L almanız gerekir.İllk kalkısda yavaş yapınız ve kilit sesini duyunuz. Hub açtiktan sonra killit seni duyuncaya dadar geri gidin