Frontera Yükseltme Kiti 3"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,238
Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3"

merhaba bende frontra sahibiyim benim aracım arkadan bakınca sol arka aşagıda duruyor amörtisör lastigi yokmuş oraya lastik taktık fakat yine aynı kaldı buda beni sinir ediyo bunu nasıl düzeltirim bana yardımcı olursan sevinirim numaramı veriyorum ordan araya bilirsin 05374820084 her zaman internete girmiyorum teşekkürler

slmlar hepinizi çok rahatsız ediyorum ama dediğim gibi opele yabancıyım 1 senedir kullanıyorum ve aracımı a dan z ye sıfırladım birtek kilitlerim(hubs) larım kaldı merak ettiğim aracın orjinal yüksekliği jant altından dodik altına kadar yüksekliği kaç santimdir? ön ve arka yükseklik aynı mıdır yoksa arkalar daha mı yüksektir saygılar

Selam sayın arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 1996 model spor 5 yıldır evinden cıkmamıs temiz bir arac aldım cok tereddutlerim vardı ama su anda her sey yolunda gaz ayarı .1 tane amartusör...debriyaj alt merkezi ..ön düzen..butun yaglar ..alım satım ..balans ..bana toplam 10000 tl mal oldu ...sayenizde bir cok konuda bilgi sahibi oldum emegi gecen herkese cok tsk ederim ..Üzerinde 245.70.16 cant ve lastik var . .lastiklerden ve yukseklikten memnunum fakat torsiyonlarla oynandıgını dusunuyorum orjinal yuksekligini nasıl tesbit edip fabrika ayarlarına getirebilirim bu konuda birikimi olan arkadaslardan yardım rica ediyorum tekrar tsk ederim ...

yabanci forumlardan aracinizin olculerini bulursaniz isiniz cok kolaylasacaktir.yerden yuksekligi tavsiye edilen lastik ebati ile birlikte yazar.servis kitapcigi gibi seylerdede oluyomuydu acaba diye merak ettim simdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

siz sanzuman havalandirmasini yuksek bi yere almadan su gecisi yapmayin burda yazan reklam kokan hareketler belki yardimci olacak bilgi vardir.

sanzumana bi hortum uzatiriz abi soylerim yarin ustaya

abi bisey degil o ya

Tamam sabah söyle onu da yapsınlar. Şanzumanın kaçırdığı yağa birşey yapamayız açarsak dağılır ellemeyelim dedi. Acaba şnoekeş yapabilecek mi.

Selam oguzhan bey paylastıgınız bilgiler için tsk ler )

elimden gelen yardimi yaparim anladigim bildiklerimi anlatirim ama yanlis da yonlendirmek istemedim anlattiginiz sekilde anlamak zor

bendede 3.2 frontera var yükseltmek istiyorum ama mevcut helezonlar kısa 5cm get koydum ve 1.5 cm yükseltti .yaylar çok yumuşak land crueser 99-2001 arası modelinin helezon yayı uyuyomuş çevresinde çıkma felan rastlarlarsa alabilirim.

resimler açılmıyor