Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: G Konusunda Yardım?</b><br />
<br />
Bu aracını sevdiğini ve ayrılmak istemediğini gösteriyor.. Bende 40 bin yazdım. Ne olacak değeri bu gözümde . İşine gelen alsın ;D</div>
<br />
abi bazı insanlar senin gibidir malı kıymetlidir bunda bir anormallik yok almazsan alma kardeşim diyorlar<br />
Ama birçoğu<br />
<br />
"Ooo abi senin aracın piyasası çok yüksek, bunun sıfırı 150000euro valla! Bizim biraderin işyerinde patronunda vardı bu cipten. Adam 50000euroya almış! Seninkinin aynısı! Hem sende fazladan tampon neyim var. Senin araba el yakar valla!"<br />
<br />
cümlelerine kurban gidiyor bence...</div>
<br />
valla eninde sonunda su yolunu bulur.. bir mal satılmadıktan sonra fiyatını 100.000 euro demiş 10.000 euro demiş ne farkeder. satmak isteyen eninde sonunda aklın yolunu bulmak zorunda..</div>
<br />
Selamlar<br />
<br />
Sahibinden de yayınlanan Ankaradaki beyaz G leri gören varmı acaba, sanırım 5 tane var.</div>
<br />
evet doğru. Aynı G lerden bahsediyoruz. G serisinin hangi modelden soraki araçlarında diferansiyel kilidi var biliyormusunuz acaba?<br />
<br />
<a href="http://www.sahibinden.com/1986_model_gd300_mercedes-07WQQaXQQ15960477WQQpXQQdisplayitem" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=http%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2F1986_model_gd300_mercedes-07WQQaXQQ15960477WQQpXQQdisplayitem&hash=e126f5914550554b05485acb930384d5" rel="nofollow ugc noopener">http://www.sahibinden.com/1986_model_gd300_mercedes-07WQQaXQQ15960477WQQpXQQdisplayitem</a></div>
<br />
g ler konusunda çok bilgili olmamakla beraber, fabrika çıkışı kilitli ve ya kilitsiz olduklarını biliyorum..(model farketmiyor yani)<br />
<br />
aynı şey toyotada var, devletler veya toplu alım yapan firmalar fiyatın düşmesi açısından,bazı özellikleri istemiyorlar.diff kilidi,klima vs. gibi.</div>
<br />
hidrolik calisan diff lock kiliti 460 [1979-1990]serisinde opsiyon olarak konmus. resmi hizmet araclarda genelde yokmus [maliyetler dusuk olsun diye], askeri birliklerde sadece arka diff lock vardi [onler aslinda arkalardan erken kirilma yuzunden dolayi takilmadi[ acemi askerler!!]. ingiltere ve avrupa icin ilk ithal yilindan beri on ve arka diff lock vardi. aslinda almanyada standart biliyordum ama dis ulkelerde vergi ve maliyetten dolayi opsiyon yapmis mercedes. 463 3 adet electronic diff lock standart olarak sunulmus. aslindas sanirim 1990 sonrasi diff locksuz G uretilmemis, askeri 461 serisi dahil.</div>