G serisi arka diferansiyelleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cyhanne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,881

cyhanne

Yeni Üye
Merhabalar herkese,

Ben de hep istedigim G serime kavustum. 83 model kisa kasa 230 GE.

Ozellikleri su anda uzerinde mercedes 190 dizel motoru bulunuyor ve agir kaliyor.
Arka kampanalarda bilyeler hortumlar keceler hersey degisti lakin arka diferansiyelde problem var ve degismesi gerekiyor.

Bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim Range rover ya da land roverin diferansiyeli ayni islevi gorur mu?
Birde bu araba icin yine dizel ve daha buyuk bir motor bulabilir miyim? Klima taktirmak icin daha buyuk motor sart.

Yazilarinizi zevkle okudum simdi benim icin yorum yaparsaniz cok minnettar kalirim.

saygilar

Etiketler
Ynt: G serisi arka diferansiyelleri

Hayırlı olsun,sağlam ve zevkli bir araç almışsınız.Eksiklerinizi orjinal parçalardan tamalarsanız kolay kolay sorun yaşamazsınız.

Tesekkur ederim, bence de cok klass bir araba, biraz nazli ama gulu seven dikenine katlanir.

Sizler daha deneyimlisiniz Istanbulda bulabilecegim bir servis danisabilecegim bir kapi var midir G serisi uzerine bilgili olan birileri? Yedek parcalari elinde olan aksesuarlari bulabilecek (on bar, vites kolu..vs)

Bir kac tane de fotograf ekliyorum. Yorumlarinizi bekliyorum

IMG00366-20120727-1609.jpg

IMG00367-20120727-1609.jpg

IMG-20120720-WA000.jpg

Güzel arac güle güle kullanın

cyhanne' Alıntı:
Ustam nerden anliyosunuz TPAO cikisli olup olmadigini?
cyhanne, ben usta değilim .
nereden anladığıma gelince, sadece tahmin.Nedeni ise, bu kasa araçlar oradan bolca satıldı ve piyasada mevcut.

mdr' Alıntı:
Kasa olarak begendigim kasadır.

Üzerinde ne motor var..

Orjinal hali G230, lakin benden onceki sahibi yine bir mercedes motoru ile degistirmis, su anda uzerinde 1900cc dizel motor var.
Kalkisi iyi ama sonra hizlanma sorunu var, klima icinde yeterili degil, daha buyuk bir motor koymak istiyorum.
Nasil bir motor koymak gerektigini bilemiyorum.

cyhanne' Alıntı:
Orjinal hali G230, lakin benden onceki sahibi yine bir mercedes motoru ile degistirmis, su anda uzerinde 1900cc dizel motor var.
Kalkisi iyi ama sonra hizlanma sorunu var, klima icinde yeterili degil, daha buyuk bir motor koymak istiyorum.
Nasil bir motor koymak gerektigini bilemiyorum.

Aracınız hayırlı olsun.
Öncelikle bir düzeltme yapayım. Mercedes'in 1.9 lt'lik dizel motoru bulunmuyor. İlk mesajınızda 190 motoru atılmış demişsiniz, o mesajınıza dayanarak aracınızın üzerindeki motorun 2.0 lt 72 hp'lik OM 601 diye adlandırılan dizel motor olduğunu düşünüyorum. Sanırım ruhsata da işli değildir.

İatros' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.
Öncelikle bir düzeltme yapayım. Mercedes'in 1.9 lt'lik dizel motoru bulunmuyor. İlk mesajınızda 190 motoru atılmış demişsiniz, o mesajınıza dayanarak aracınızın üzerindeki motorun 2.0 lt 72 hp'lik OM 601 diye adlandırılan dizel motor olduğunu düşünüyorum. Sanırım ruhsata da işli değildir.
Tesekkur ederim
Ruhsata isli ve 1.9 yaziyor motorun uzerindede mercedes isareti var aslinda ben de cok emin degilim. Sadece yeterli olmadigindan eminim.
Onerebileceginiz bir motor var midir bu kasayi kaldiracak?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR