<div class="bbWrapper"><b>Ynt: galloper 3000 v6 </b><br />
<br />
Merhaba benimki duz vites.Arazi icin genelde duz olmasini tercih ederim.<br />
Simdiye kadar 5-6 arazi aracim oldu hep duz vites tercih ettim.<br />
Esim icin ise(o da arazi araci kullaniyor)genelde sehir ici kullandigindan otomatik almayi planliyorum.<br />
Galloper otomatik,sanziman sogutma icin de,motor icin de tek radyator kullaniyormus.<br />
Nissan'in bazi modellerinde de baska bazi araclarda da ayni durum sozkonusu.<br />
Dolayisiyla tek radyator yazin yetersiz kaliyormus.Bunu da daha buyuk bir radyator ile cozmusler.<br />
Yani mevcut radyator uc sira ise dort sira olaniyla degistirip sorunu halletmisler.<br />
Yine de otomatik daha fazla yakar,hele sehir icinde LPG bile cebimizi yorar diyorum.<br />
Mumkunse duz vites tercih etmenizi oneririm.Bu gunku rakamla efendi kullanisla 35 krs yakiyorum.<br />
Azicik seri kullanmaya kalksam 40 krs hemen geciliyor.Arazide ise hic olcmemek lazim cok degisiyor.<br />
Bu rakamlar sadece LPG tuketimi,malum sirali sistemde birazda benzin gidiyor,o haric.<br />
Duz vitesin tamiri,bakimi,debriyaj problemlerinin giderilmesi,bulunmasi cok daha kolaydir.<br />
Bunlari yazdim diye otomatik olanlar kizmasin lutfen tamamen sahsi fikirlerimdir. <br />
Iyi gunler dilerim.</div>