Merhaba,
Galloper 5 kapı kullanıcısıyım.
Araca tavan sepeti almak istiyorum.
BNB RACK marka sepeti beğendim. Tavanda sepeti tutacak çıtalar ile alakalı çözüm bulamadım.
Yağmur oluğuna sıkıştırılan piyasa malı ayaklar görsel olarak çok kötü.
Thule çıta ve bağlantı seti de pahalı geliyor.
Tavan deldirmek istemiyorum, izolasyondan sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var.
Yapıştırma sistemler konusunda ne dersiniz?
Benzer uygulama yapan kimse var mı? Tavsiye ve tecrübelerinizi rica ediyorum.
Tayfun Bey,bende 3 senelik Galloper kullanıcısıyım,offroad yapmıyorum,kampçıyım,uzun zaman bende sepetlere baktım,ama geçen ay 1,5 m uzunluğunda olan basit tavan sepeti aldım,kano bot ve bagaja sığmayacak bağda bahçede kullanacağım kürek merdiven eşyalrı taşımak için ideal bir ara fotosunu koyarım fiyatı 150 tl
Merhabalar,
Haşmet bey sepet fotoğrafı tamam da hani sizin küçük römork vardı birde onu ekleye bilirmisiniz biraz detaylı ebatlarını yazabilirmisiniz.
Bir yerde benzer bir şey gördüm almaya çalışacağım, aslında takas yolunu deneyeceğim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar,
Haşmet bey sepet fotoğrafı tamam da hani sizin küçük römork vardı birde onu ekleye bilirmisiniz biraz detaylı ebatlarını yazabilirmisiniz.
Bir yerde benzer bir şey gördüm almaya çalışacağım, aslında takas yolunu deneyeceğim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Haşmet bey, çok sağ olun.
Çok güzel, bende benzer bir şey arıyorum. Bulamazsam hazır römork alıp kenarını biraz yükseltip sizin ki gibi üzerine çadır kurma niyetim var. Hatta bir taneye baktım normal römork güzel değildi.
Veya Caretta karavan da olabilir. Sizde ikisi de var ne önerirsiniz iki üç günlük geziler için.
Ben de off road yapmıyorum. İlk etapta 4x4 kullanma hevesim vardı. Ama bu arabayı kullanmak çok zevkli geldi. Ufak tefek aksesuarlar yapıyorum. Ön kapıta Gr ch kare kasa rüzgarlığından aldım, alıştırdım ve taktım. Güzel oldu. Şimdi Şık bir Sepet yapmak istiyorum. Tavan sepeti ile alakalı fotoğrafları koyabilir misiniz?
Merhabalar,
Haşmet bey, gayet güzel duruyor.
Ben de piyasada satılanlardan almayı düşünüyorum malum lpg tüpü bagajın nerdeyse yarısını çaldı. Bir tane buldum bir aksesuarcıda fakat biraz daha derin olsa çok güzel olurdu. Bakalım belki yazın köyde demir doğramacı becerikli bir abimiz var onunla yapabiliriz eğer zamanı varsa.
Birine sordum gayet sade bir şey, bana 1000 lira dedi. Tüm masrafı boya dahil 300 lira tutmayacak bir ürün için vazgeçtim.
Fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu hafta sonu İstanbul Huma Oto da buna benzer bir tane buldum ve çok hoğuma gitti. Alacağım model bu. Siz bunu nereden ve kaça tedarik ettiniz? Sizinkisi uygun ise almak isterim.
ölçüler,1m x 1.40m,sanayideki aksesuarcıdan aldım 120 tl,ancak içindeki ızgaralar buzdolabı içlerindeki ızgaralardan hurdacıdan aldım,bu içi 8 parça profil uygulamalı ,hafif ve eşya bot kano taşımak için uygun,yani offroad görüntüsü dışında sadece basit eşya taşımak için.
Birde ben caratta'nın üzerine yaptırmıştım demircime,sepet 500 tl malolmuştu onunda resimleri bunlar
bence yandaki kanala oturmasi hos degil bide sepetin etrafina bi tur daha yusek olabilir ama standart thule marka olanlardan da almayin kocaman arabaya kic kadar durmasin zevkler renkler meselesi tabiki
Bence bedava gibi.
Ben birisine yaptırmak istedim hem de gayet basit bir şeydi benden "abi senin için 1000 lira olur sen yabancı değilsin" dedi. İyi ki yabancı değil imişim,