Galloper İçin Tavan Barı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfun.pekinbas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,965

tayfun.pekinbas

never give up
Yer
Istanbul, Turkey
Web
www.facebook.com
Merhaba,
Galloper 5 kapı kullanıcısıyım.
Araca tavan sepeti almak istiyorum.
BNB RACK marka sepeti beğendim. Tavanda sepeti tutacak çıtalar ile alakalı çözüm bulamadım.
Yağmur oluğuna sıkıştırılan piyasa malı ayaklar görsel olarak çok kötü.
Thule çıta ve bağlantı seti de pahalı geliyor.
Tavan deldirmek istemiyorum, izolasyondan sıkıntı yaşayan arkadaşlarım var.
Yapıştırma sistemler konusunda ne dersiniz?
Benzer uygulama yapan kimse var mı? Tavsiye ve tecrübelerinizi rica ediyorum.

Ynt: Galloper İçin Tavan Barı

Tayfun Bey,bende 3 senelik Galloper kullanıcısıyım,offroad yapmıyorum,kampçıyım,uzun zaman bende sepetlere baktım,ama geçen ay 1,5 m uzunluğunda olan basit tavan sepeti aldım,kano bot ve bagaja sığmayacak bağda bahçede kullanacağım kürek merdiven eşyalrı taşımak için ideal bir ara fotosunu koyarım fiyatı 150 tl

Merhabalar,
Haşmet bey sepet fotoğrafı tamam da hani sizin küçük römork vardı birde onu ekleye bilirmisiniz biraz detaylı ebatlarını yazabilirmisiniz.
Bir yerde benzer bir şey gördüm almaya çalışacağım, aslında takas yolunu deneyeceğim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Haşmet bey sepet fotoğrafı tamam da hani sizin küçük römork vardı birde onu ekleye bilirmisiniz biraz detaylı ebatlarını yazabilirmisiniz.
Bir yerde benzer bir şey gördüm almaya çalışacağım, aslında takas yolunu deneyeceğim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Niyazi Bey saygılarımla seve seve koyuyorum fotoları

Fotoğraf0321.jpg

Haşmet bey, çok sağ olun.
Çok güzel, bende benzer bir şey arıyorum. Bulamazsam hazır römork alıp kenarını biraz yükseltip sizin ki gibi üzerine çadır kurma niyetim var. Hatta bir taneye baktım normal römork güzel değildi.
Veya Caretta karavan da olabilir. Sizde ikisi de var ne önerirsiniz iki üç günlük geziler için.

Merhaba,

Ben de off road yapmıyorum. İlk etapta 4x4 kullanma hevesim vardı. Ama bu arabayı kullanmak çok zevkli geldi. Ufak tefek aksesuarlar yapıyorum. Ön kapıta Gr ch kare kasa rüzgarlığından aldım, alıştırdım ve taktım. Güzel oldu. Şimdi Şık bir Sepet yapmak istiyorum. Tavan sepeti ile alakalı fotoğrafları koyabilir misiniz?

Teşekkürler.

Merhabalar,
Haşmet bey, gayet güzel duruyor.
Ben de piyasada satılanlardan almayı düşünüyorum malum lpg tüpü bagajın nerdeyse yarısını çaldı. Bir tane buldum bir aksesuarcıda fakat biraz daha derin olsa çok güzel olurdu. Bakalım belki yazın köyde demir doğramacı becerikli bir abimiz var onunla yapabiliriz eğer zamanı varsa.
Birine sordum gayet sade bir şey, bana 1000 lira dedi. Tüm masrafı boya dahil 300 lira tutmayacak bir ürün için vazgeçtim.

Haşmet Bey,

Fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu hafta sonu İstanbul Huma Oto da buna benzer bir tane buldum ve çok hoğuma gitti. Alacağım model bu. Siz bunu nereden ve kaça tedarik ettiniz? Sizinkisi uygun ise almak isterim.

Selam ve saygılar.

ölçüler,1m x 1.40m,sanayideki aksesuarcıdan aldım 120 tl,ancak içindeki ızgaralar buzdolabı içlerindeki ızgaralardan hurdacıdan aldım,bu içi 8 parça profil uygulamalı ,hafif ve eşya bot kano taşımak için uygun,yani offroad görüntüsü dışında sadece basit eşya taşımak için.
Birde ben caratta'nın üzerine yaptırmıştım demircime,sepet 500 tl malolmuştu onunda resimleri bunlar

casio fotograf makinesi tüm görseller 001.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 002.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 003.JPG

bence yandaki kanala oturmasi hos degil bide sepetin etrafina bi tur daha yusek olabilir ama standart thule marka olanlardan da almayin kocaman arabaya kic kadar durmasin :smiley: zevkler renkler meselesi tabiki

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tayfun Pekinba?' Alıntı:
Gerçekten çok beğendim, elinize sağlık.
ben de aşağıdaki ürünü almak istedim ancak şu an yokmuş.

http://www.humaoto.com/Port-Bagaj-Roof-Rack,PR-984.html

artık alternatif bakacağım.
ancak ellerinde 8 ayaklısı mevcutmuş,size önermediler mi,bence fiyat çok makul ve hem yakışıklı hemde her türlü iş görür

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR