Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bisikletcanavari Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,304

Etiketler
Ynt: Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

Arkadaşlar aşağıda vericeğim linkden 3.0.4 versiyonunu yüklerseniz birdseye servisi çalışıyor çalışmaz ise 3.0.5 i yüklersiniz... Ben denedim bende çalışıyor bilgisayarıma format atmadan önce 3.0.6 versiyonunu kullanıyordum bitek onda çalışmıştı şimdide 3.0.4 de çalıştı 5 de çalışmadı...

http://www.gawisp.com/perry/mapsource/

dosya adı: [SIZE=78%]BaseCamp_304.exe[/SIZE][SIZE=78%] 21-May-2010 07:45 71M [/SIZE]

Selamlar,
BirdsEye aboneliğiniz var mı? Ben programı denedim ama uydu görüntüsü indiremedim. Para iadesi almıştım. Programın çalışacağından emin olmadan tekrardan bu servisi satın almak istemem.

evet aboneligim var akliniz takilan bisey varsa arardaniz yardimci olurum... 05322771748 Suleyman oztemel

Merhaba ...
Enes bey Suleyman beyin önerdiği yöntem işe yaradı mı denediniz mi ?

Bayteki de deniyemezki birdseye servisi direk cihaz ile calismakt bilgisayar cihazinseri numatasini alip serverlara bagkaniyor... İlladene ek icin uyelik almak sart ben gecen sene nisan ayindan bei bu servisi yukarida belirttigim sekilde kullaniorum bi siki ti yok...

Tekrar merhaba ...
Öncelikle bu akşam itibariyle başarıya ulaştım... :smiley:
ver. 3.04 ile....
Cihaz Montana 600 (alakalı olduğunu sanmıyorum)

Ayrıca servise kayıt ücreti ödemeden de anlayabilirsiniz. Basecamp ın uygun versiyonunu kurun (deneyerek) cihazınızı takın tanıdıktan sonra birdseye servisi ile uyumlu cihazz var vs .gibi bir ileti geliyor servisi çalıştırayımmı diye soruyor evet derseniz BAsecamp e görüntüleri indiriyor. (kayıt olmasanızda ) fakat cihaza upload edemiyorsunuz zaten ekran da da kayıtsız diye yazıyor... Ben bu akşam kayıt da oldum 2Gb üstünde veri indiriyorum... Yanlız bazı bölgelerde Google Earth kadar detay yok . belirtmek de fayda var...

Selamlar,
Baytekinden şöyle bir bilgi aldım. Onlarda basecam programının eski sürümleri ile indirme işleminin gerçekleştirilebildiği hakkında bilgi almışlar. Daha net ve detaylı bilgiyi pazartesi günü Cem beyden edineceğim.

Bende Yeni Etrex 30 modeli için abonelik almıştım.Yazıldığı gibi 332 versiyonu ile bağlantı kuramadım ancak bu versiyonu silip 304 versiyonunu kurdum programın ve bağlantı kurup indirme yapabildim.Ancak bir seferde 100 küsür mb lık dosya indirmeye izin veriyor.Doğu karadenizi tek seferde indirmek istedim 15-16 gb civarında dosya boyutu oluyordu izin vermedi sonunda 100 mb kadar indirdim alanı ancak indirme yapabildim.Ancak görüntüler google earth gibi kaliteli gelmedi bana.Daha büyük ekranlı gps kullananlar için daha kullanışlı olabilir belki.Küçük ekranlı modeller için pek tavsiye etmeyeceğim...

Ynt: Garmin Birdseye Servisini Kullananlar...

Bu haftasonu elime geçti Etrex 20.

Basecamp 4vs bir versiyon vardı, BirdsEye çalışmadı, buradaki linkten eski sürümleri denemeye başladım, hypnotod gibi ben de 304 versiyonunda çalıştırabildim BirdsEye'i; ve evet tek seferde "high" modunda 100MB indirebiliyorsunuz.

Türkiye'yi sevmek için bir sebep daha bulmuş oldum: Adam gibi uydu görüntüsü bile alamamak. Üretici firma Türkiye ile uğraşmak yerine para iadesini tercih ediyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR