Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,244

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
Aslında niyetim halisti :smiley:

üniversite lojmanından hanım için yaklaşık 4 km ötedeki serinyoldaki gazeteciye kızımla gidip gazete alıp gelecektik :D :D :D :D :D :D

bir gün önce taktığım yeni BF Goodrich AT lastiklerin yarım numara büyük gelmesinden dolayı değen yerlerini traşlamak için serinyoldaki Ahmet ustanın dükkanına gittik oğlu Hasan usta sağolsun gereğini yaptı GAZETEYİ ALDIK, kampüsün yanından eve giderken kampüsteki şantiye girişinden sağa döndüm ve tırmanmaya başladık (fotoğraf makinamız yanımızda değildi telefonu da yanımıza almadığımızdan bu kısımlarda fotoğraf çekemedik) geçemeyeceğimiz yerleri doldurup inemediğimiz yerleri kazma kürekle inilecek hale getirdikten sonra kütüphanenin arka tarafından Alahan Köyüne doğru tırmandık bu arada kampüse oynamaya gelen çocuklar abi orada yol yok diye kendilerini paraladılar :D ama tabi ki bize "yol yok" tabiri bir şey ifade etmiyordu oradan da geçtik asfalta çıktık sonra asfaltta 200 metre gitmişken kızıma sordum su deposunun yanından inip kampüsteki yola girelim mi diye o da girelim deyip gazı verdi ve kampüs su deposunun yanından inmeye başladık yol fena görünmüyordu :smiley: dik yokuştan inerken sordum "kızım buradan geçer miyiz ?" o da engin off-road tecrübesiyle bilgiç bir ifadeyle "geçeriz" dedi ve bundan yaklaşık 30 saniye sonra ben yol sandığım yerin o su deposuna su getirmek için kazılmış kanalın doldurulmuş hali olduğunu tampona kadar sağ önden batarak öğrenmiş oldum.

Araba böyle görünüyordu

[attachment=2]

03012010119.jpg

03012010114.jpg

Ynt: Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

Merhaba

geçmiş olsun mu diyeyım,yoksa gözünüz aydın mı diyeyım.ama gerçek su ki hepimiz için her yol yoldur ;)
Umarım eğlenmişlınızdir.

Off road heryerde ;D
selamlar

Selamlar,
umit ederim ki, eşiniz gazeteyi "günün de" okumuştur.. Ayrıca, sanırım co-pilotunuzun "yol notlarına" bir de siz göz atsanız iyi olacak (tabii bu da biraz şıracı/bozacı gibi olacak ama...) .. yeni lastiklerinizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim, reha

40 metre ilerdeki yoldan geçen birinin telefonuyla hanımı arayıp telefonumu istedim sağolsun getirdi gelmişken kızı da gönderdim. Telefonuma kavuşunca batanbilir.com yaşandığında acil aranacaklar listesinin başından aramaya başladım. Erdoğan bey (totipotent) balkondaki telefonu duymadı Kenan beyi (KSD) aradım yoldan yeni gelmişti sıradakini arayayım dedim ama ısrar etti geldi sağolsun.

Beklerken bir kaç resim çektim

[attachment=1]

Şaseye kadar oturmuştu bir iki denedim aslında çıkmayı ama ilk denemelerde Co-pilotum (Kızım) ya baba daha fazla zorlama daha çok batıyorsun dedi :D :D ee ne de olsa "tecrübe" :smiley: konuşuyordu artık

[attachment=2]

Beklerken bari tekerin etrafını kazıp altına bir kaç taş daha yerleştirip hazır olayım diye kazma kürek çalıştım ama çamur kallavi idi bir kürek çamur al çamur ne kadar büyük olursa olsun asla kürekten kopmaz o parçayı çapa ile kürekten kazı, sonra kürekle çapayı temizle ikinci küreği al tekrar baştan başla bi 45 dakikada kazdım

[attachment=3]

03012010119.jpg

03012010121.jpg

03012010125.jpg

03012010127.jpg

bu resimleri çekerken kanalda çizmeyle bastığım yer benim ağırlığımla en az 20 cm battığına göre siz hesaplayın çamur ne kadar kötüydü

[attachment=1]

Sonra Kenan bey geldi

[attachment=2]

Yukarıdan geçti

[attachment=3]

03012010116.jpg

03012010136.jpg

03012010137.jpg

Kenan Hocam 2.5 inç yükseltip alt koruma yaptığı aracını ilk kez deneme fırsatı buldu sanırım

Halatı takıp geriye doğru çekti beni

[attachment=1]

Tereyağından kıl çeker gibi tek denemede çekip aldı beni çamurdan sağ ön tekerden durum anlaşılıyor sanırım

[attachment=2]

ikimizi bir batmanın güller açmasa da failleri ve kurtaranı olduk :D

[attachment=3]

03012010138.jpg

03012010139.jpg

03012010140.jpg

Hocam geçmiş olsun, aynı kaderi bende yaşadım iki hafta önce bende çay içmeye bir arkdaşıma uğramıştım arkdaşın iş yerinin karşısındaki büyük bir çukura o gün toprak doldurmuşlar ve güzel bir yağmur yağıyordu) orda battım. Yağmur dindikten sonra kendi gayretimizle çıktık ama yinede O gün bu gündür arkadaşların dilinden kurtulamadım daha şehirde dolaşamıyorsun dağda ne işin var, bak batarsan sadece arabanı yakmaya geliriz bilesin diye de beni tehdit ediyorlar.

yasarergun' Alıntı:
Askında niyetim halisti :smiley:

üniversite lojmanından hanım için yaklaşık 4 km ötedeki serinyoldaki gazeteciye kızımla gidip gazete alıp gelecektik :D :D :D :D :D :D

bir gün önce taktığım yeni BF Goodrich AT lastiklerin yarım numara büyük gelmesinden dolayı değen yerlerini traşlamak için serinyoldaki Ahmet ustanın dükkanına gittik oğlu Hasan usta sağolsun gereğini yaptı GAZETEYİ ALDIK, kampüsün yanından eve giderken kampüsteki şantiye girişinden sağa döndüm ve tırmanmaya başladık (fotoğraf makinamız yanımızda değildi telefonu da yanımıza almadığımızdan bu kısımlarda fotoğraf çekemedik) geçemeyeceğimiz yerleri doldurup inemediğimiz yerleri kazma kürekle inilecek hale getirdikten sonra kütüphanenin arka tarafından Alahan Köyüne doğru tırmandık bu arada kampüse oynamaya gelen çocuklar abi orada yol yok diye kendilerini paraladılar :D ama tabi ki bize "yol yok" tabiri bir şey ifade etmiyordu oradan da geçtik asfalta çıktık sonra asfaltta 200 metre gitmişken kızıma sordum su deposunun yanından inip kampüsteki yola girelim mi diye o da girelim deyip gazı verdi ve kampüs su deposunun yanından inmeye başladık yol fena görünmüyordu :smiley: dik yokuştan inerken sordum "kızım buradan geçer miyiz ?" o da engin off-road tecrübesiyle bilgiç bir ifadeyle "geçeriz" dedi ve bundan yaklaşık 30 saniye sonra ben yol sandığım yerin o su deposuna su getirmek için kazılmış kanalın doldurulmuş hali olduğunu tampona kadar sağ önden batarak öğrenmiş oldum.

Araba böyle görünüyordu

[attachment=2]

Abi süpersin meşur oldunuz bu arada

Sonra aynı yolu takip etmeyip %70-75'e yakın eğimi olan tepeye önce Kenan Hocam sonra ben çıktım hiç zorlanmadık benim eski lastikleri hatırlayıp olsalardı ne güzel tırmalardım buralarda diye ruhuna fatiha okudum :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

03012010143.jpg

03012010144.jpg

03012010145.jpg

Sonra yularıda buluşup vedalaştık ben 1.5 saat çamur temizlemeye çalıştım ama nafile arabanın sağ ön silme çamur dolmuş yarın şehir dışındayım çarşambaya artık sağlam bir temizlik operasyonu olacak

[attachment=1]

[attachment=2]

benimle gazete almaya gelecek olanınız var mı ?

03012010146.jpg

03012010147.jpg

Gazete almaya değil ama Toroslar'ı gezip görmeye ve güzel kebapları tatmaya gelirken mutlaka haber veririm.
Bu arada çamur çok sinsiymiş çaktırmadan almış içine. :smiley:

hakan5408' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D abi beni güldürdün allahta sizi güldürsün neyse geçm,ş olsun iyi akşamlar...

yani en az sizin kadar ben de güldüm :smiley:

reha' Alıntı:
Selamlar,
umit ederim ki, eşiniz gazeteyi "günün de" okumuştur.. Ayrıca, sanırım co-pilotunuzun "yol notlarına" bir de siz göz atsanız iyi olacak (tabii bu da biraz şıracı/bozacı gibi olacak ama...) .. yeni lastiklerinizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim, reha

Reha bey hanım gazeteyi gününde okudu ama co-pilot bir daha yolu çalışmazsa zaten arka koltukta (bagaj oluyor) gidecek :D :D :D

damast' Alıntı:
Gazete bahane çamura batmak şahane ;)

Aynen ;)

acemi80' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun, aynı kaderi bende yaşadım iki hafta önce bende çay içmeye bir arkdaşıma uğramıştım arkdaşın iş yerinin karşısındaki büyük bir çukura o gün toprak doldurmuşlar ve güzel bir yağmur yağıyordu) orda battım. Yağmur dindikten sonra kendi gayretimizle çıktık ama yinede O gün bu gündür arkadaşların dilinden kurtulamadım daha şehirde dolaşamıyorsun dağda ne işin var, bak batarsan sadece arabanı yakmaya geliriz bilesin diye de beni tehdit ediyorlar.

Benim batma kampüs tarinine altın harflerle yazıldı hocam :D

orsa' Alıntı:
Gazete almaya değil ama Toroslar'ı gezip görmeye ve güzel kebapları tatmaya gelirken mutlaka haber veririm.
Bu arada çamur çok sinsiymiş çaktırmadan almış içine. :smiley:

Hocam dağa bile çıkmaya gerek yok bizim kampüs doğal off-road alanı zaten

kebap konusunda bizim burada ölçü doyana kadar değil, patlayana kadardır siz gelin buranın en kolay işi kebap

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.