GEDOSK, Aytepe Faaliyeti (Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Toprak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,678

Toprak

Kamp I
Yer
İstanbul
Web
www.erkut.net
Kış yürüyüşlerimiz devam ediyor.
İzmit’in Aytepe bölgesinde tamamen karla kaplı bir zeminde yürüdük.

Hava puslu fakat faaliyet için uygundu.Aytepe’den başlayan yürüyüşümüzde Menekşe Yaylası istikametinde yürüdük.Elbette ki bu şartlarda Menekşe tarafına gitmek hemen hemen imkansız olsa da yine de masalımsı bir atmosferde bizlere keyif veren uzun bir yürüyüş yapmış olduk.

100_1592.jpg

100_1601.jpg

100_1607.jpg

100_1614.jpg

100_1622.jpg

100_1629.jpg

100_1631.jpg

100_1635.jpg

100_1638.jpg

100_1639.jpg

100_1651.jpg

100_1655.jpg

100_1667.jpg

100_1665.jpg

GEDOSK
www.gedosk.com

Etiketler

Canavar mı .?
Enflasyon Canavarını kağıt üzerinde öldürdü istatistikçiler Erkut'çuğum. :smiley:

Paylaşım için teşekkürler.

Toprak' Alıntı:
ben teşekkür ederim efendim, faaliyetlerimiz ve fotoğraflarımız tüm hızıyla devam edecek :smiley:

Dört göz ile bekliyoruz. :smiley:
Hafta sonları evde pijama ile pinekleyenlere bu fotoğraflarımızı gösterebilsek de neler kaçırdıklarını öğrenebilseler.
Ahhh ahh.

Dağda ne var diyenlere en güzel cevap bu Fotoğraflar ve hikayeler.

Erkut enfes bir gezi yapmışsınız. Aynı gün sizinle bizde oradaydık.Minibüs'ünüzü Muhtar'ın yerinde görmüştük. Biz çok daha kısa bir yürüyüş yaptık. Veysel amcanın oraya kadar bile inmeden çevrede dolandık.

Bu arada Ercuva yaylası yürüyüşünüze ait resimler varsa bekliyorum. Lakin bu hafta sonu ya Abant yada İnönü yaylası var. Abant'ta şu anda az kar olduğu yönünde bilgi aldım ama Ercuva ve İnönü yaylası konusunda bilgi yok. Bu geziyide paylaşırsanız sevinirim.

Doğada bu tür karşılaşmalar çok güzel oluyor, keşke tanışma fırsatımızda olsaydı.

Ercuva fotoğrafları hala elime ulaşmadı ama haftasonuna kadar buraya ekleyebilirim sanırım

Toprak' Alıntı:
Doğada bu tür karşılaşmalar çok güzel oluyor, keşke tanışma fırsatımızda olsaydı.

Ercuva fotoğrafları hala elime ulaşmadı ama haftasonuna kadar buraya ekleyebilirim sanırım

Fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.. O zaman sabırsızlıkla sorayım. Hüseyin'li köyünden ercuva yaylasına olan yolun durumu nedir? Kar ne durumda?

nerede nbaksanız 60-70 cm kar varmış, araçla gidilcek gibi değil yani, belki bir yere kadar ondan sonra tabana kuvvet anlayacağınız :smiley:)

Ercuva nın fotoğraflarını yarın eklerim ben.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler