KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)
atkendiniyere' Alıntı:
Buraya yükleyemedim bir türlü. Ben de Ankara'dan arkadaşımız sevgili Fatih'in yardımıyla kişisel albüm oluşturdum. Ve oraya bir sürü fotoğraf yükledim. Özellikle sürpriz fotoğraflar bu linkte. http://www.gezenbilir.com/galeri/displayimage.php?album=lastup&cat=19434&pos=0
Arkadaşlar yürüğinizdeki güzelliği fotoğraflara yansıtmış olmanız çok mutlu etti beni
Zıplayanbilir fotoğrafınız o ayrı bir değer
sevgiler ve saygılar hepinize
Aslında Gezenbilir ekibiyle beraber Anıtkabir'de olmayı çok isterdik, ancak nikah töreniyle aynı güne denk gelmesinden dolayı katılamamıştık. :'(
Bizde bir sürpriz yapalım, akşam yemeğine yetişelim dedik, nikahtan hemen sonra Denizli'den yola çıktık ve akşam saat 20:00 de Gar Restaurantdaydık.
Çok da eğlenceli oldu.. .
Zerrin ve Sedat karşıladı bizi restaurantın girişinde, önce birkaç kişiye yakalndık ama sürpriz bozulmasın diye kimse açık vermedi. Sonra içeriye girdiğimizde herkes önce şaşırdı, sonra çok mutlu oldu. Arkadaşlarla kucaklaştık, ekipten tanımadığımız diğer Gezenbilir üyeleriyle tanıştık. Gezenbilirin ilk evlenen çifti olmanın keyfini Gezenbilir ekibiyle beraber yaşadık. Mutluluğumuzu paylaşan herkese tekrar teşekkürler...
Ertesi gün ekipten ayrı da olsa Anıtkabir'i gezdik...