KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)
Aslında düğün sorası bizim sürprizimiz kadar hayat ta bize şaşılası sürprizler hazırlamıştı. Balıkesir yolunda seyir halinde iken avcılardan kaçan domuza istemeden de olsa çarptık. Nasıl olsa belgeleyemedikya nah boyum kadardı demenin mahzuru yok. ama gerçeken biraz büyüktü. Zaiyatımız az ucuz atlattık.
Ahh ahh İşlerin yoğunluğunda kendi çektiğim kareleri buraya hala aktaramadım.
Bülent ve Selma'ya ömür boyu mutluluklar diliyorum.
İstanbul - İzmir ve Denizli - Ankara seyahatlerimiz boyunca çektiğimiz fotoğrafları yeni bir konu başlığı açıp oraya yerleştirmemiz lazım.
Ayduran yakında damlar bu başlığa.
;D
2.Gezenbilir Geleneksel Anıtkabir Ziyareti etkinliğini organize eden ve katılan tüm Gezenbilir Ailesi mensuplarını da Tebrik ederim.
Merhaba,
İlk kez aranıza katılmış olduğum bu gezide herşey o kadar güzeldi ki.Ve yakınlığınız,sıcaklığınız ve içtenliğinizle herşey bir o kadar daha güzelleşti ki. Gezenbilir'in tüm üyelerine,bu güzel organizasyona imza atan herkese çok teşekkür ediyorum.Birkaç nacizane resim de benden.
Bu arada Bülent ve Selma'ya da ömür boyu birlikte elele nice geziler diliyorum.
Çok güzel bir gezi olmuş etkinlik fotoğraflarını izlerken içim gitti. Hepiniz harika görünüyorsunuz. Ve Bülent Behiç Ve Selma çiftine sonsuz mutluluklar dilerim birbinize nekadarda yakışmışsınız sizleri hep böyle mutlu görmeyi istiyoruz.
Bülent hayatım, Ben Ayça'ya dedim.. Ganimet sandığını alalım kaçalım dedim.. Kandıramadım. İyi yere emanet vermişsiniz yani. Bana verseydiniz şu an face ile bahamalarda tatil yapıyor olurdum