<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) </b><br />
<br />
apache1981 merhaba, lütfen listemizin Ankara Grubu bölümüne adınızı ekleyin, ücretiniz yol hariç olarak sadece yiyecekler bölümü için geldiğinizde sizden tahsil edilecek, özelden telefon numaranızı da ayrıca gönderirseniz haberleşmemiz kolay olacaktır..<br />
<br />
Selamlar<br />
Zerrin Yiğiter<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="apache1981" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
apache1981' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba Arkadaşlar,<br />
<br />
Ankara'da ikamet ettiğim için ben ankaradan etkinliğinize katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum Ankara'dan katılmak için herhangibi bir yere ücret ödememiz yada başvuru yapmamız gerekiyormu?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
EXCELL1500 merhaba, Kayseri'den de katılabilirsiniz elbette, kendi olanaklarınz ile Ankara'da olursunuz ve bizlerle tüm etkinliğe katılabilirsiniz, lütfen özelden telefon numaranızı bana bildirin, hanerleşmemiz gerekli olacaktır.<br />
<br />
Selamlar<br />
Zerrin Yiğiter<br />
<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="EXCELL1500" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
EXCELL1500' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkese merhabalar ben Kayseride ikamet ediyorum etkinliğe nasıl katılabilirim.Ayrıca Kayseriden Ankaraya kendi imkanlarımla gelsem etkinliğe dahil olabilirmiyim,cevap lütfen.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
Telefon numaramı listede adımın yanına yazıyorum,..</div>