kürşatım siz direkt basıp ,inegöl yolundaki özdilek otoparkına gelin ordan beraber çıkarız cuma sabahı 04:00 te yola çıkıyoruz saat 12:00 gibi orda oluruz ,sizde gelin orda buluşalım ordan beraber çıkarız yukarıya
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
cihanülker' Alıntı:
kürşatım siz direkt basıp ,inegöl yolundaki özdilek otoparkına gelin ordan beraber çıkarız cuma sabahı 04:00 te yola çıkıyoruz saat 12:00 gibi orda oluruz ,sizde gelin orda buluşalım ordan beraber çıkarız yukarıya
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Recep abi koydugun harıtayı benım makınalar acmıyor. Sabah ıtıbarıyle acık bır harıta koysak bızde karar versek nasıl gelelım dıye
iki ihtimalimiz var yenikapi bursa kı o gec kaliyo bıraz yoksa pendık yalova karar vermedık daha
Recep abinin tarifine göre bende cuma sabah gurubunu kamp yerine çıkarabilirim, bende Bursa lıyım sonuçta. ;D
Ama Faruk abimleri bekleyip saat 15 de kokoreçi yiyip çıkalım derim. ;D
15 geç derseniz, pideli köfte, iskender, kapalıçarşı tarafında söğüş gibi alternatiflerde var. ;D
Çıkmadan karnımızı doyursak iyi olur.
Cuma günü akşam saatlerinde Bursa da olmayı planlıyordum bu saatlerde orada olacak başka kimse yok galiba..olmazsa cafeden yol tarifi alıp tek başıma çıkarım yaylaya ..