Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Cem ben işimi ayarlarsam Cuma sabah erken çıkcağım ve Bursaya girmeden Demirtaş yolundan direkt İnegöl yaparak Antalya grubu ile buluşmayı planlıyorum oradan da yaylaya
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
Kocaelinden katılmayı düşünüyorum gezenbilir üyesi olmayan toyota sahipleride katılabiliyor mu? Bir gezenbilir organizasyonu mudur? başka forumlardan toyota sahibi arkadaşlar gelebilir mi? teşekkürler.
Ahmet abi bizim rota sarmadımı seni, bizde cuma sabahı gidiyoruz. Alınıyorum haaa ;D
aozturk' Alıntı:
Cem ben işimi ayarlarsam Cuma sabah erken çıkcağım ve Bursaya girmeden Demirtaş yolundan direkt İnegöl yaparak Antalya grubu ile buluşmayı planlıyorum oradan da yaylaya
merhabalar,neden iki gruba ayrıldık cuma ve cumartesi tam olarak hangi karar olucaktır,yetkili ağızdan bilgi lütfen,birde eşlerin gelmesi durumunda sakınca varmıdır,SAYGILAR
Yokı abi yok,sen bakma bu koko bağımlısına ;D
Bizde hemen çıkıp Antalya ile beraber aynı anda kamp alanında olucaz.
Dün gidip cuma sabahı 09:30 için pendik-yalova biletini aldım.
Müsait olduğunda beni ara abi,detayları konuşalım,birlikte gideriz.