Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)
RedlinE' Alıntı:
kampin ortasinda yemekcilerin jeneratoru calişiyodu. arti cihan abininde calişiyordu. Evet cemin jenaratoru uzakti ama neden ilk gece adamin jenaratorunu guruntu yapiyor diye kapadin. Ama bir tek onunki yapiyor nedense
ayrica ilk gun ben araci zaten yukari cekmiştim. ikinci gunde cemlerin ordaydi tugsan cember yapalim diyince aldim oraya sonrada kaldi orda gece yatmişim uyumusum gozume ısık tutarak kal arabanida al kamp dişina çikar. hoş degil ha yapilacaksa oyle uygulama herkeze yapilacak.
Bu konuda kimseyede kusura bakmayin demem çunku kusuru ben yapmadim.
Webasto ilk kalkiş aninda eksoz sesi yapar bir kaç dakka tam yukde çaliştigi için normalde tam yukde çalişmiyor cihaz. Neyse gormemiş ben olıyım konu kapanmiştir.
Ulan amma vıdı vıdı yaptın be.
Yemekçilerin jeneratörünün sesini duymadım.
Cihan'nınkini hiç duymadım.
Cem'inkilerin ki duyuluyodu,zaten onlarda ikinci gece güzelce sessiz bi yere taşıdılar.Adam hiç bişey demedi pardon eyvallah dedi ve güzelce jeneratörün yerini değiştirdi.
Ben bilmem sana kim gel dedi felan,kardeşim kampın ortasında olmaz, biliyosun hala vıdı vıdı yapıyosun.
Ben sana öylemi dedim atma bak,allah çarpar.
Sen düşünüceksin önce güzel kardeşim.
Kampın ortasında webastolu araç felan olmaz,benmi düşünücem.Sen öyle kampın ortasında yatarsan,bende gelir uyarırım.Baştanda söylemedikmi,jeneratörlü webastolu araçlar lütfen uyku zamanı biraz mesafe bıraksın diye ha.Sen tam ortaya gelmişsin ,tabi laz kafa basmıyoki ;D ;D
Millet jeneratör yada webasto sesi altındamı uyuyacak kampta.Kampa gelmiş millet,ama havaalanı gibi gürültü vah vah vah.
Hala pardon diyeceğine hamam muhabbeti yapıyosun burda ;D İşin gücün yaygara ;D
Sen sıyırdın galiba,herkes sana seslendi müco diye,ama sen duymadın,bende iki kere geldim üstelik,ikincide uyandın millete sor.