Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,519
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

strom' Alıntı:
türkiyenın neresınde olursak olalım...sorunlarımıza çare buluyoruz... antalya ekibi gelirken araclardan biri arızalandı.. (araç toyota değil) .inegölden ekrem kardeşimi aradık bize bozüyükten bir tamırci ayarladı... işimizi kısa surede hallettık... neredeyse her vilayette dostlarımız oldu.... antalyaya yolu düşen herkezi beklıyoruz..

inegölden EKREM VE MEHMET AMCAYA bize orada göstermış oldukları misafir perverlıkten dolayı teşekkür ediyorum...

bursa dan RECEP VE MUSTAFA abiyede tesekkur ediyoruz...
abi hiç önemi yok bunlar basit işler ilk önce insani duygularla haraket ediyoruz bu aracın markasınında bir önemi yok gelen misafirse yolda ise gereken yapılır bizde eminim bütün arkadaşlar aynısını yapar bizler elimizden geleni yaptık umarız kimseyi kırmamışızdır yolu düşen gelmek isteyen herkeze bizim kapımız açıktır inegöl doğasıyla her yöne hakim biryerdir herkeze selamlar saygılar

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
recep cumadanmı geliyım c.tesi derken c.tesi 07.30 yenikapı mudanya bileti aldım.hatta senlede konuştum. cadırı monte ettım kamp malzemelerını toparladım.tam webastoyu takarken cok cok yakın bir arkadaşım babasını kaybetti. zaten arkadaiımda ılk benı aradı hekese haber ver deyınce kamp işi yattı.soz verıpte gelemedığm icin tum arkadaslarımdan tek tek ozur dilerım.gelememe sebebim sadece budur.belliki kamp guzel gecmis
Abi,bende ondan merak ettim,konuşmuştuk,gelicekti diyordum.Tuğsan a seni sordum,o da durumu anlattı.Başınız sağolsun abi.

herkese iyi akşamlar tüm ekibin evlerine sağ salim dönmelerine sevindim fotolar süper mükemmel bi gezi olmuş yolculuğum istanbulaydı oradan çocukları bıraktıktan sonra yanınıza gelmekti zamanında yetişemeyeceğimi anlayınca rotamı bursaya çevirdim ama yine yetşemedim çok üzüldüm gece orda olsaydım muco bey görürdü o stickerleri arabana so..yapıştırırdım :D :D yinede pazar günü bursada sizleri buldum araçları sevmesemde sizleri çok seviyorum :D faruk,cihan,ahmet ve burak sizleri tekrar görmek beni çok sevindirdi kısada olsa tekrar gördüm kısmet olursa bir dahaki buluşmanıza kıratımla geleceğim sizlere saygım sonsuz ama muco defenderi senin aracının üstüne çıkartıp cadırımı açıp öyle yatacağım :D :D :D ayrıca bursanın içindeydim ama muconun vabestosunun sesi gece yatarken benimde kulağımda vızıldadı hemen değiştir mucooo :D :D

yaşasın dostluk ve arkadaşlığımız TOYOTA ailesini kutluyorum

Gaza gelme tarik o webasto alinabilecek en iyi cihaz bazi arkadaşlarin gazi yuzunden sikinti oldu. Bu arkadaşlar 3 adet jenaratoru duymadi ama benim webastonun eksozu rahatsiz etti.
Sen kamp yerine kadar gelde bakariz.

Bak senin kanka gillerde toplaniyor. Otelde tam sizin ruhunuza uygun toyota kampta teneke otelde bulusur kardeşşş

Sağolasın Tarıkcım, benim sevgi dolu kocaman gönüllü arkadaşım, bizde seni seviyoruz.

ata036' Alıntı:
herkese iyi akşamlar tüm ekibin evlerine sağ salim dönmelerine sevindim fotolar süper mükemmel bi gezi olmuş yolculuğum istanbulaydı oradan çocukları bıraktıktan sonra yanınıza gelmekti zamanında yetişemeyeceğimi anlayınca rotamı bursaya çevirdim ama yine yetşemedim çok üzüldüm gece orda olsaydım muco bey görürdü o stickerleri arabana so..yapıştırırdım :D :D yinede pazar günü bursada sizleri buldum araçları sevmesemde sizleri çok seviyorum :D faruk,cihan,ahmet ve burak sizleri tekrar görmek beni çok sevindirdi kısada olsa tekrar gördüm kısmet olursa bir dahaki buluşmanıza kıratımla geleceğim sizlere saygım sonsuz ama muco defenderi senin aracının üstüne çıkartıp cadırımı açıp öyle yatacağım :D :D :D ayrıca bursanın içindeydim ama muconun vabestosunun sesi gece yatarken benimde kulağımda vızıldadı hemen değiştir mucooo :D :D

yaşasın dostluk ve arkadaşlığımız TOYOTA ailesini kutluyorum

RedlinE' Alıntı:
Gaza gelme tarik o webasto alinabilecek en iyi cihaz bazi arkadaşlarin gazi yuzunden sikinti oldu. Bu arkadaşlar 3 adet jenaratoru duymadi ama benim webastonun eksozu rahatsiz etti.
...

Geçicen sen onu,Cem'ler jeneratörü başka yere taşıdılar sorun ortadan kalktı.
Sen naaptın,kampın tam ortasında webastolu araçla uyumaya kalktın,yuh derler adama. :D
Kusra bakmayın yaw,düşünemedim diyeceğine vıdı vıdı yapıyosun :D
Tabi,görmemişin webastosu olmuş tutmuş... ;D ;D

Arkadaşlar bende ilk defa katıldım.Emeği geçen herkese teşşekkürler.Bundan sonraki gezileri sağlığımız yerinde olduğu sürece kaçırmayacağım.ÇAĞLAR'a ,TUĞSAN'a,MÜCAHİT'e birikimlerini benimle paylaştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.(VX 80 4inch yükseltiyorum, kendilerini telefonlan biraz rahatsız edicem. şimdiden ÖZÜR...) Sevgiylen kalın Ziya

kampin ortasinda yemekcilerin jeneratoru calişiyodu. arti cihan abininde calişiyordu. Evet cemin jenaratoru uzakti ama neden ilk gece adamin jenaratorunu guruntu yapiyor diye kapadin. Ama bir tek onunki yapiyor nedense
ayrica ilk gun ben araci zaten yukari cekmiştim. ikinci gunde cemlerin ordaydi tugsan cember yapalim diyince aldim oraya sonrada kaldi orda gece yatmişim uyumusum gozume ısık tutarak kal arabanida al kamp dişina çikar. hoş degil ha yapilacaksa oyle uygulama herkeze yapilacak.
Bu konuda kimseyede kusura bakmayin demem çunku kusuru ben yapmadim.
Webasto ilk kalkiş aninda eksoz sesi yapar bir kaç dakka tam yukde çaliştigi için normalde tam yukde çalişmiyor cihaz. Neyse gormemiş ben olıyım konu kapanmiştir.

Ziya abi ne demek her turlu yardıma hazirim.
Hatta aksamlari sanayiyede gelirim.

Bir anim var benim Ziya abiyle: ben yardir yardir lc ariyorum. Benim araba ilanlarda ama 68 lerde ucuyor. şimdi 48 olan dizelide kaçirmişim 31,5 gitti. Neyse maslak opet civarinda ziya abi yanimdan geçti yapiştim arkasina işiklarda kaçirdim girdim sanayiye turlarken yakaladim.Abi satalim arabayi dedim yok dedi ben nikah kiydim bu araçla satmam dedi ankaradan bir araç onerdi onlada biz anlaşamadik neyse biz aldik dizelimizi nerden nereyee
Ziya abinin makinesi gordugum en temiz 80 lerden biri zaten kendiside motor camiasinda aktif bir abimiz bizim gibi draglardan gelme ama umudun kalemi

Yahu siz hala oaradamısınız..Küçük detayları bırakın dostlarım..Her şey çok güzel geçti iyiki varsınız..

Bundan sonra kampa ilk gelenlerden olucam :D :D,cumartesi geldik arkadaslar herseyi bitirip,dinlenme moduna gecmis :mad: :mad:
hepinizi seviyorum
genel istek uzerine sunnet golu ailelerle birlikte program yapalim

camaro' Alıntı:
Arkadaşlar bende ilk defa katıldım.Emeği geçen herkese teşşekkürler.Bundan sonraki gezileri sağlığımız yerinde olduğu sürece kaçırmayacağım.ÇAĞLAR'a ,TUĞSAN'a,MÜCAHİT'e birikimlerini benimle paylaştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.(VX 80 4inch yükseltiyorum, kendilerini telefonlan biraz rahatsız edicem. şimdiden ÖZÜR...) Sevgiylen kalın Ziya
Ziya abi,biz de seni tanidigimiza cok sevindik, :smiley: :smiley:

bu gezide anladimki tyt nin en iyi versiyonu Dubai degil,Singapur versiyonu ;D ;D,bir de turuncu ise yeme de yaninda yat

çok güzel kareler harika eğlenmişiniz emeğinize sağlık

RedlinE' Alıntı:
kampin ortasinda yemekcilerin jeneratoru calişiyodu. arti cihan abininde calişiyordu. Evet cemin jenaratoru uzakti ama neden ilk gece adamin jenaratorunu guruntu yapiyor diye kapadin. Ama bir tek onunki yapiyor nedense
ayrica ilk gun ben araci zaten yukari cekmiştim. ikinci gunde cemlerin ordaydi tugsan cember yapalim diyince aldim oraya sonrada kaldi orda gece yatmişim uyumusum gozume ısık tutarak kal arabanida al kamp dişina çikar. hoş degil ha yapilacaksa oyle uygulama herkeze yapilacak.
Bu konuda kimseyede kusura bakmayin demem çunku kusuru ben yapmadim.
Webasto ilk kalkiş aninda eksoz sesi yapar bir kaç dakka tam yukde çaliştigi için normalde tam yukde çalişmiyor cihaz. Neyse gormemiş ben olıyım konu kapanmiştir.

Ulan amma vıdı vıdı yaptın be.
Yemekçilerin jeneratörünün sesini duymadım.
Cihan'nınkini hiç duymadım.
Cem'inkilerin ki duyuluyodu,zaten onlarda ikinci gece güzelce sessiz bi yere taşıdılar.Adam hiç bişey demedi pardon eyvallah dedi ve güzelce jeneratörün yerini değiştirdi.
Ben bilmem sana kim gel dedi felan,kardeşim kampın ortasında olmaz, biliyosun hala vıdı vıdı yapıyosun.
Ben sana öylemi dedim atma bak,allah çarpar.
Sen düşünüceksin önce güzel kardeşim.
Kampın ortasında webastolu araç felan olmaz,benmi düşünücem.Sen öyle kampın ortasında yatarsan,bende gelir uyarırım.Baştanda söylemedikmi,jeneratörlü webastolu araçlar lütfen uyku zamanı biraz mesafe bıraksın diye ha.Sen tam ortaya gelmişsin ,tabi laz kafa basmıyoki ;D ;D
Millet jeneratör yada webasto sesi altındamı uyuyacak kampta.Kampa gelmiş millet,ama havaalanı gibi gürültü vah vah vah.
Hala pardon diyeceğine hamam muhabbeti yapıyosun burda ;D İşin gücün yaygara ;D

Sen sıyırdın galiba,herkes sana seslendi müco diye,ama sen duymadın,bende iki kere geldim üstelik,ikincide uyandın millete sor.

.

SAM_1949.jpg

SAM_1951.jpg

SAM_1952.jpg

SAM_1953.jpg

SAM_1955.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR