Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adaeada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,300
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

Eve Simdi Geldim Ben de emegi gecen herkese cok tesekkurler... Fotolari en kisa zamanda yukleyecegim :D

Olcayto Abi benim fotolar cok guzel ellerine saglik abicim :D

Etiketler
Ynt: Geleneksel Toyota Buluşması 2010 - Bursa - Kendir Yaylası (04-05 Aralık 2010)

DSC_0090.jpg

DSC_0091.jpg

DSC_0093.jpg

DSC_0094.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Görüntü0251.jpg

Görüntü0252.jpg

Görüntü0253.jpg

olcay abi attigin ilk resim bende cikmiyor. Her serefinde ayni sorunmu var acaba?

RedlinE' Alıntı:
olcay abi attigin ilk resim bende cikmiyor. Her serefinde ayni sorunmu var acaba?
sadece ilk resim mi, Mücahit......diğerleri açılıyormu.....bende bir problem yok gibi gözüküyor ama başka birilerine soralım, onlarda göremiyorlarsa o zaman sorun bende......

ben de sorun yok rahatlikla gorebiliyorum... Mucocum siteye cok yukleme yapiliyor su an ondan olabilir...

pandipieri' Alıntı:
Eve Simdi Geldim Ben de emegi gecen herkese cok tesekkurler... Fotolari en kisa zamanda yukleyecegim :D

Olcayto Abi benim fotolar cok guzel ellerine saglik abicim :D
geçmiş olsun Serkan...sağol, sizin güzelliğiniz yansımış....devamı var biliyorsun..

Abi başka konulardada mesela karadenız gezılerınızdekı attıgın ılk resımler yanı bes resmın ılkı gozukmuyor bende

devamini merakla bekliyorum abi, ayrica sizleri tanidigim icin coook mutlu oldum, benim icin bir onur... en kisa zamanda tekrar gorusebilmek dilegi ile...

Görüntü0254.jpg

Görüntü0255.jpg

Görüntü0256.jpg

Muco bende de ilk resimler açılmıyor Olcayto abinin yolladıklarından.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Görüntü0257.jpg

Görüntü0258.jpg

Görüntü0259.jpg

Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese sonsuz teşekkürler..

Benim için ilk oldu..Artık bundan sonra daha çok katılımlarım olacak...

Bu arada lastiğin tamirinde yardımlarından dolayı Cihan abi,Erkan ve diğer tüm arkadaşlara bir kaz daha teşşekürler..

DSC02342.jpg

Görüntü0260.jpg

Görüntü0261.jpg

Görüntü0262.jpg

Mustafacim biz de seni tanidigimiz icin cok mutlu olduk bundan sonra her gezide seni gormek dilegi ile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.